Veckans Blogg: Lily.

Veckans Blogg: Lily.

Lindas blogg blir mer och mer framgångsrik och det förstår jag för hon är genomsöt och har en bra blogg. Jag följer numera Lindas blogg dagligen. Jag måste ju ha koll på vad mina vänner sysslar med ;)

Blir man framgångsrik och igenkänd i Sverige så får man tyvärr räkna med att det tillkommer lite negativa saker. I Lindas fall bland annat elaka kommentarer. I Mina ögon är Linda en väldigt stark person och jag hoppas att dessa elakheter går in genom ena örat och ut genom det andra lika snabbt som man brukar säga.

Det känns som att Linda har en stor fanclub där ute och jag hoppas att hon kommer fortsätta att köra sitt eget race.

17 svar på ”Veckans Blogg: Lily.

 1. Ja, hon är verligen himal söt, också mot hennes läsare tycker jag. Många bra tips hittar man näst intill vardagligen. Bra gjort av dig att utse henne till veckans blogg ^^

 2. Nu är det nästan ett år sen det var en tävling på min blogg. Ni kanske minns plåtningstävlingen på Citty.blogg.se? ;) Yes, nu kör jag igen! För att inviga min nya kamera. Om någon är intresserad vill säga!

  Spana in bloggen (Finest.se/Citty), något av de senaste inläggen. Lämna en kommentar om du är intresserad :) Glöm inte att skriva din bloggadress bara.

  Puss & Kram /Citty

 3. Jag funderar ;)

  Hur var det nu,jag tror jag var inne på Bloggtoppen och letade efter bra bloggar,klickade omkring. Och där var du :)

 4. Ja det föstår jag, jag lägtar nästan tilsl jag sett sista avsnittet på min SATC box :D Ska bli kul att få se hela serien, rakt igenom !

 5. Absolut! Jag följer också hennes blogg. Man blir så jäkla less på alla taskiga kommentarer hon får hela tiden bara, kan folk inte lägga sin tid på något vettigare än att klanka ner på andra?

  Tack för en fin, läsvärd blogg förresten,

  och lycka till med systemkameran! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *