Söndagsmys med TiRivoire Sheet Mask!

Söndagsmys med TiRivoire Sheet Mask!

TiRivoire

TiRivoire Rose Moisturizing Sheet Mask

Alltså hellooooo Bitch! Ser ni min blick? Hahaha! Jag är inte arg på riktigt, I promise! Ända sedan jag tittade på en av Helens vbloggar om att hon brukar ha återfuktande sheet mask på morgonen så har jag börjat göra likadant på helgerna! Det är så skönt att börja dagen med en återfuktande sheet mask som man sen bara kan massera in i huden utan att behöva skölja av ansiktet! Så nice! Denna har jag fått i ett pressutskick för säkert 1 år sedan? Så duktig har jag varit på att använda sheet masks men efter Helens Vblogg så har jag blivit riktigt pepp på att starta dagen så här!

Rose Moisturizing Sheet Mask

Den jag kört på idag är TiRivoire Rose Moisturizing Sheet Mask! Detta är en ansiktsmask som är speciellt framtagen för vårt klimat här i Skandinavien! Rose Moisturizing Sheet Mask innehåller en unik  blandning av högkoncentrerat rosenvatten som har flera bra egenskaper som: balanserar hudens PH värde, återfuktar och balanserar samt jämnar ut hudens kondition. Rosenvattnet stärker även hudens motståndskraft mot stress och klimatpåverkan! Samt antioxidantiska egenskaper som bidrar till att huden återhämtar sig!

Som ni kanske förstår så har denna sheet mask en doft av ros! Jag gillar inte rosdoft men denna är väldigt mild och behaglig!

Det är bara att applicera, ha den på dig i cirka 15 minuter och sedan ta av själva arket och sen massera in överflödiga produkten i huden. Man ska inte skölja ansiktet för då sköljer du bort allt gottigt som vi vill massera in i huden!

Denna kostar 39:90 styck men finns även som 5 och  10-pack och säljs hos tirivoire.com och denna Rose Moisturizing Sheet Mask kan jag verkligen rekommendera! I like it!

Jag måste införskaffa fler Sheet Masks helt klart! Det är så skönt att börja dagen på detta sätt och för mig så känns det väldigt lugnande att applicera en återfuktande sheet mask och samtidigt göra något annat som inte är så ansträngande som typ läsa bloggar eller kolla på vbloggar! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *