Strobingprodukterna är här – i mängder!

Strobingprodukterna är här – i mängder!

Strobing

Strobingprodukterna är här – i mängder!

För ett år sedan, ungefär, så blev strobing en av de stora trenderna och det håller i sig än idag! Företagen släpper produkter i puder, flytande och krämform till just strobingtrenden!

Vad är strobing?

Egentligen så är strobing ingen nyhet. Enkelt förklarat så är strobing och highlighter precis samma sak, bara det att när man använder tekniken strobing så använder man sig inte av någon countouring/shading! Så tekniken att använda enbart highlighter har bara fått ett eget fancy ord kan man säga och vips så köper vi highlighters och strobingprodukter till höger och vänster!

Strobing

Vart applicerar man strobing?

Detta är baksidan på Isadoras Face Sculptor Strobing Palett där vi enkelt ser vart man ska applicera dessa strobing produkter, precis som en highlighter alltså! Man applicerar highlighter där ljuset naturligt träffar ansiktet, kindben, brynben, i mitten av pannan, på näsan, hakan och amorbåge.

Vi kollar lite närmare på olika typer av strobingprodukter!

Maybelline Master Strobing StickMaybelline Master Strobing Stick

Maybelline Master Strobing Stick

Maybelline Master Strobing Stick har en krämig formula med micropärlor som smälter den lätt in i huden och ger lyster och glöd med ett naturligt resultat. Finns i nyanserna Light och Medium för 99sek

Strobe Creammacstrobe

MAC Strobe Cream

Detta är egentligen en ansiktskräm men detta är en kräm som reflekterar ljus i alla typer av ljus, både solljus och lampsken! Så den fungerar utmärkt till strobing om man inte vill applicera den i hela ansiktet, jag som lätt blir blank kan inte riktigt ha ljusreflekterande produkt i hela ansiktet. Mac Strobe Cream innehåller växtextrakt som tar bort alla spår av stress men som såklart samtidigt återfuktar! Trött hy får ny lyster! 340sek


Isadora Strobing

Isadora Strobing Fluid Highlighter

IsaDora Strobing Fluid Highlighter finns i nyanserna 81 Warm Glow och 80 Cool Glow! Och som ni hör på namnen så är den ena varm och den andra kall.

Detta är en transparent highlighter som ger skimmer och glow samtidigt som den återfuktar! Funkar bra att blanda tillsammans med din foundation för att få en mer lystergivande bas! Annars är det återigen de punkter där ljuset faller naturligt som gäller!

 

isadora_glow

Warm Glow och Cool Glow, dom blir väldigt diskreta och fina när man arbetat in dom!

IsaDora Strobing Fluid Highlighter kostar 159sek för 35ml

Face Sculptor Strobing

Isadora Face Sculptor Strobing

Isadora Face Sculptor Strobing finns precis som IsaDora Strobing Fluid Highlighter i två nyanser:  20 cool Glow &  21 Warm Glow! Paletten innehåller tre nyanser som ger lyster och som kan användas tillsammans eller var för sig.

isadora

20 cool Glow &  21 Warm Glow

dora isa

20 cool Glow &  21 Warm Glow – Fick tyvärr svårt att ta skärpan på dessa swatches.

Isadora Face Sculptor Strobing kostar 199sek styck och Isadora Face Sculptor är en favorit för mig! Vet inte om dessa utan någon mer shading nyans riktigt kommer falla mig riktigt lika mycket i smaken, återstår att se!

Puder, flytande eller krämform?

Just dessa produkter har alla varit väldigt trevliga att jobba med så vilken form på strobingprodukten man vill använda sig av är ytterst personligt. Jag brukar föredra puder highlighters av den enkla anledningen att det går snabbast att applicera! Jag har inte så mycket tid till att sminka mig på morgonen så det ska gå fort och puder är det som jag har vanan inne på helt enkelt! Vad föredrar ni andra? Använder ni er av strobing eller är ni som mig och använder mest highlighter? Jag använder gärna liiiite countor också ;)

*inlägget innehåller annonslänkar

Ett svar på ”Strobingprodukterna är här – i mängder!

  1. Jag hade en period då jag våldscontourade mig, men nu är det mest highligh och countouringen håller sig mest på näsan och ibland kinderna. jag kör helst med creme-highlight på panna och kinder då jag är så torr och även gammal (37) 😜 och puder på näsan och hakan som jag ändå måste pudra med vanligt puder. Vet dock inre om cremeprodukterna gör att linjerna ser mindre ut än om jag använt puder men jag inbillar mig det. Haha 😜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *