Städa sminkrummet sminkning del 3.

Städa sminkrummet sminkning del 3.

Det här måste vara det mest effektiva sättet att faktiskt städa och sortera på för min egen del. Att sminka mig samtidigt som jag rensar! Annars blir det inte gjort, jag har jättesvårt att rensa bort saker utan att testa dom först.

Inlägget innehåller annonslänkar till Nordicfeel.se

Jag hittade lite oanvända produkter samt ett gloss som jag kände att det tyvärr var dags att skiljas från pga gammalt. Kerstin Florian Beauty Skin Renewing Foundation i nyansen Vanilla, Isadora Glow Drops Face & Body Golden Galaxy, Elizabeth Arden Beautiful Color Luminous Lip Gloss Red Door Red (utgått) och Isadora eye shadow palette golden eyes (LE från Golden Edition Holiday serien).

Jag hittade igen Isadora Glow Drops Face & Body Golden Galaxy oöppnad och kände att jag troligtvis inte testat den pga inte min typ av produkt. Men jag ville inte slänga den utan att testa den öht = denna enklare sminkning blev till. Att jag inte öppnat och använt Isadora eye shadow palette golden eyes paletten är för mig en gåta. Så fin! Men eftersom det är en Limited Edition så vet jag inte om den går att hitta någonstans idag, sorry!

Isadora Glow Drops Face & Body Golden Galaxy är en flytande highlighter med guldiga pigment (jag skulle säga glitterkorn) för en lystergivande effekt. Man ser glitterkornen tydligt på nära håll en längre ifrån så ser denna produkt så fin ut! Så jag är så tudelad. Jag både gillar och gillar inte.

It is so sparkly! Isadora Glow Drops Face & Body Golden Galaxy är riktigt fin men samtidigt så tycker jag kornen är lite väl stora så på nära håll ser det sådär ut.

Som avslut i mitt rensande och sorterande denna gången testade jag Elizabeth Arden Beautiful Color Luminous Lip Gloss Red Door Red en sista gång. Superfint gloss men det har flera år (??) på nacken och även om det är väldigt sparsamt använt (använder ju läppstift mer) så åker det i soporna. Jag får typ dåligt samvete när jag slänger smink som jag knappt hunnit använda men men….it is what it is.

Men jag har börjat använda Kerstin Florian Beauty Skin Renewing Foundation and i love it Isadora Glow Drops Face & Body Golden Galaxy är jag tudelad till om jag ska behålla, det är mycket ”jag gillar men ändå inte” känsla här. Elizabeth Arden Beautiful Color Luminous Lip Gloss Red Door Red åker i soporna pga dags och Isadora eye shadow palette golden eyes ska jag se till att använda framöver pga galet fin ju!

Inlägget innehåller annonslänkar till Nordicfeel.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *