Stockholm tur och retur.

Stockholm tur och retur.

Min lördag har mestadels bestått av att åka tåg. Men jag har även fått äran att lära känna Linnea som åkte tåg med mig då vi var på samma plåtning för SOLO. Jag har ju inte modellat ”på riktigt” på år och dar så jag var faktiskt riktigt nervöst för dagens bilder var med fokus på våra kroppar! ;) Det var ett tag tills vi kommer vara med men jag ska försöka påminna er ;)

Efter plåtningen så fick jag äta supergod libanesisk mat…åh fy tusan så gott det är! Längtar redan tillbaka för en massa smarrig mat!

Nu ska jag ta en snabbdusch och sedan krypa ned i sängen och somna framför någon film. Då det var ett tag sedan jag åt nu så är jag heeelt slut i kroppen! Panikåt lite chips och nu måste jag verkligen gå och lägga mig, haha! Sleeeeten! ;)

18 svar på ”Stockholm tur och retur.

  1. Men vad roligt med en sån plåtning :D Du måste varna innan tidningen kommer ut sen så man får köpa den :)
    Har aldrig ätit libanesiskt tror jag,vad är det för typer av mat? *matintresserad*

  2. sv; Å tack :) Ja det är klart alla är fina på sitt sätt, och det är ju inte bara size 8-tjejer som är snygga, självklart inte. Men eftersom det var bara jag och min kompis, som var dom enda av sizen större, enligt mig, så kändes det lite som att dom valt efter det. Men tydligen var det inte så :) Men jag träffade otroligt många trevliga personer jag hoppas få träffa igen, och det är jag suuuperglad för. Jag hade velat dansat hela natten, men min kompis är inte så mycket för nattklubbar så självklart jag följde henne hem :)

  3. ah det förstår jag, dagen jag fick mitt macro ändrades hela min fotovärld! Satsa på samma som mig om du skall införskaffa ett någon gång då det är ett av de billigaste men funkar helt kanon!!!(Tamron AF SP 90/2,8 Di Macro 1:1)
    Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *