åååååka tåg.

åååååka tåg.

1. Utsikt från fönstret. 2. Mina nya strumpbyxor. 3. Tur det finns internet på tåget så jag kan nörda framför facebook lite.

Jag har sovit otroligt dåligt i natt så även om jag nu varit vaken i nästan 4 timmar så känner jag mig fortfarande som en överkörd bäver. Jag var ganska snarlik en sådan just nu också så därför uteblev bilden på mig själv ;) t-r-ö-t-t är bara förnamnet just nu. Jag hoppas dom har 3kg smink till mig som väntar borta vid studion så dom kan få mig o se lite piggare ut!

Studio? Tänker kanske ni nu. Yes..det är något jag inte har berättat för er och något som jag inte kommer berätta just nu heller för jag är så nedrans nevös! Jag och några andra tjejer ska i alla fall plåtas idag och för första gången på länge så är jg läskigt nervös inför att stå framför kameran. Yes den här linslusen kan också tycka att det känns lite läskigt ;)

Ni får hålla tummarna för att jag gör bra ifrån mig o inte skämmer ut mig totalt idag iaf ;)

Jag kan väl avslöja i alla fall att destinationen för dagen är mitt älskade Stockholm!

8 svar på ”åååååka tåg.

  1. Haha men varför inte bara kopiera min text och klistra in den i ett textdokument? Så har du ju alla mina serietips i den på så sätt :P

    Såklart jag skall hålla tummarna, men jag tror inte du behöver den hjälpen, det kommer säkert att gå jätte bra i alla fall! :) Att vara nervös är ju bra, lite nervös skall man vara tycker jag. Betyder ju bara att du vill göra bra ifrån dig :)

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *