paket från yves rocher.

paket från yves rocher.

Spraybalsam, ansiktspeeling, 2 duschkrämer, badkub, nagellackremover, rouge, ögonskugga, läppglans – detta har jag skrivit om tidigare HÄR, mascara & ett stop smart täckstift.

509:- gick kalaset på och eftersom jag hade ett presentkort på 500kr så betalade jag enbart 9kr ;) Ser verkligen framemot att få testa allt detta! Läppglanset vet jag ju redan att jag gillar, därför jag beställde hem det igen! ;) Dessutom fick jag fri frakt (eftersom jag beställde över 150kr), en valfri premie – jag valde nr 3 och ett halsband på köpet!

Måste ju säga att man får mycket för pengarna hos Yves Rocher :) Ska bli kul att se vad jag tycker om produkterna! Glosset är ju redan en favorit, kanske jag hittar någon mer nu! :)

Är det något speciellt ni vill att jag recenserar? :)

28 svar på ”paket från yves rocher.

 1. känner du nån som fått samma erbjudande, eller vet du vilka dom är som arrangerar det där. låter som nån usel liten c-firma som försöker locka till sig folks pengar på att ge bort fula bilder. typ.

 2. Jag är jättenyfiken på Yve Rocher, minns att min mamma brukade beställa därifrån förr :) Kanske att jag själv beställer något därifrån efter jul, jag har hittat några produkter som jag gärna vill prova.

  Jag skulle se fram emot en recention av rouget och ögonskuggan senare :)

 3. Jo nu mår jag bra, känns i armen men mår finfint. Febern å spyorna försvann direkt efter de fem timmarna;-) Har du tagit nöff nöff sprutan? Kramis

 4. Jo, jag vet att man bara behöver logga in, men några sidor har ju börjat med att man måste göra något mer för att frisläppa de där poängen, visst? Och att bara samla poäng genom att logga in tar så lång tid, jag är nog för otålig tror jag :)

  Jag såg just din kommentar om sponsorer också och blev peppad på att försöka ragga några till nästa år :) Din blogg är ju större än min, men man kan alltid testa :) Har du några tips på vad man ska skriva?

 5. Lyllo dig såg nu att det var du som vann något ifrån Skotrend, i Lilys blogg.

  Jag vinner aldrig :( aldrig… Ville också vinna något till fötterna som värmer, ett par stövlar… det försökte jag också vinna i Linda/Lilys blogg…

 6. Vi brukar köpa samma märke på duschcrem men med kaffebönslukt. Den är helt underbar! prova den nästa gång! Kan verkligen rekommendera den!

 7. detdär täckstiftet köpte jag en gång, vill minnas att det var så gult i tonen att det inte gick att använda :/ Ansiktspeelingen och spraybalsamet får du gärna recensera :)

 8. Hej!
  Nej, jag såg inte heller ’finalen’, läste det i tidningen dagen efter, och fick en chock när jag såg att Calle gått vidare. Var absolut övertygad om att han skulle åka.

  Håller med om att man får mycket för pengarna på Yves Rocher. Jag älskar ’deras’ cocosduschkräm och body lotion. Mums för cocos! :)

 9. hehe. nee det är int helt fel! ska bli himla skönt att få komma bort och få lite sol. B-vitaminer och grejer. hehe, som jag alltid brukar säga till min mamma och pappa så är jag inte ”gjord” för denna svenska kylan utan jag behöver värme och sol. (:

  oh grejerna har sånna härliga färger. får sån lust att köpa dem och äta upp dem, ger verkligen en sommar känsla! (:

 10. ja om du har tänkt använda det under ögonen kanske det funkar :) kommer inte längre ihåg hurdan konsistensen var. Jag tänkte använda den till att dölja finnar, men det var ingen hit :P

 11. Jep, stämmer. Brukar ibland använda vanligt beige iaf, funkar bra även det. Bäst tycker jag dock är att först använda grönt och sedan beige ovanpå :)

 12. hej! jag bara undrar, hur var spraybalsamet? reder det ut bra och håller det håret otrassligt? jag har långt hår och det blir alltid som dreads i nacken, tror du att detta skulle vara nåt för mig eller borde jag satsa på nåt annat? tack och hej! BB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *