testat sebo specific täckstift.

testat sebo specific täckstift.

Idag har jag testat sebo Specific täckstift som kommer från Yves Rocher och kostar 45kr. Detta täckstift ska torka ut (finnar antar jag att dom menar?) och dölja ojämnheter! Nyansen på bilden stämmer inte riktigt, jag kunde tyvärr inte ta någon bra bild på själva färgen ;) Den är lite ljusare.

Som ni nog vet numera så ser jag ut så här..på riktigt ;)

Så här såg jag ut efter att ha använt sebo specific på mina finnar, endel rodnader och lite under ögonen. Den täcker bra och på mig så funkar nyansen helt ok tycker jag! Jag gillar inte mina rodnader så jag tycker helt klart jag ser bättre ut med täckstiftet ;) Jag använder inte täckstiftet direkt på huden utan jag tar med en syntetpensel (en ren såklart!) och applicerar där det behövs och hjälper sedan till med fingrarna direkt på hyn istället för att få bakterier direkt på sminket! Tycker den täckt både det röda och det mörka helt ok faktiskt! Konsistensen på täckstiftet hade gärna fått vara lite mjukare! Men överlag verkar detta faktiskt vara en ok budget variant på täckstift! Nu vet inte jag om denna ”torkar ut” (antar att dem menar finnar?) men då jag är osäker på hur dem menar så låter jag bli att kommentera det!

Finns att köpa HÄR.

Sen är det väl mer så här jag önskar att jag såg ut på riktigt, HAHA ;) Min typiska vardagsmakeup! Jag har haft på lite roll on true match från loreal, rouge, grundskuggning, lite bryn, fransmarkering och lipgloss! :)

10 svar på ”testat sebo specific täckstift.

 1. Kanska borde testa detta täckstift. använder också oftast täckstift i min dagliga sminkning.
  Tycker du är söt både utan och med smink =)
  Blev jätte glad att du tittat in i min blogg då jag följt din blogg så länge och du är en stor bloggförebild för mig

  Kram Girly <3

 2. Aaww rlly, den verka juh duga för det där priset juh =) kanske ska åsså köpa o prova…… och pffffff alla har ful hud utan make-up =P ja nästan alla dårå =D ur not alone grl =)

 3. Har du provat YR lystergivande foundationsborste, allt i ett. Jag använder den som concealer, bäst under ögonen. Vilken mascara har gjort dina fransar så fina?

  1. Nej den har jag inte testat, något du rekommenderar alltså? Får kanske spana in den! :D

   Jag använder just nu maybelline Pulse Perfection Vibrating Mascara! MEN jag har använt Loreals nya serum i cirka 1 månad så mina fransar har blivit längre pga av den också tror jag ;)

   1. 100 eclat tres clair står det på borsten. Tillhör eco serien. Köp på ½ pris för den är dyr. Lägger till en hysterivarning här, Vattenfasta Lumene maskaran på Rusta är VÄLDIGT svår att ta bort. 4 olika remover för vattenfast gick bet på fransarna. Våga skratta åt mina pandaögon.

    1. Men använd Lumene makeupremover för vattenfast smink – ha på bomullsrondeller och lägg den på ögat ett tag så sminket löses upp för det är en kemisk process! Sen tar du bort det med cirklande rörelser!

     Lumene makeupremover för vattenfast smink är min stora favorit!! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *