Vad är det med folk?

Vad är det med folk?

De senaste dagarna har jag fått några anonyma (tror dom, jag kollar ju IP-adresserna) kommentarer som är nedlåtande som bara den! Inte om mig ens en gång, utan om en vän till mig! Folk får mer än gärna smutskasta mig i MIN blogg och säga att jag ser ut som skit. Men har folk så jäkla tråkiga liv att dom måste gå på mina vänner i MIN blogg så blir jag faktiskt jäkligt förbannad! VARFÖR ens yttra sig om man inte tycker om en annan människas utseende? VARFÖR? Gör ni så på stan också? Berättar för folk hur fula ni tycker dom är? Eller känns det bättre när ni sitter "gömda" bakom en dataskärm?

Den enda anledningen som jag kan komma på till varför människor verkar ha ett behov av att säga elaka saker om andra är dåligt självförtroende/självkänsla.

Ni som säger alla dessa elaka saker. Hur skulle DU må om någon sa att du är ful? Skulle du bli glad? Knappast. Jag kan tänka mig att ni skulle säga "men jag bryr mig inte, folk får väl tycka vad dom vill osv". Men innerst inne så tror jag det smärtar ändå.

Har ni inget vettigt att skriva/säga så håll käften för i helvete!

21 svar på ”Vad är det med folk?

 1. Trsgiska människor som måste sitta och skriva dumma saker. Fine, dom kanske tycker så – men det behöver man inte säga (eller i det här fallet skriva..) Och precis som du skriver så tror jag inte det skulle vara så kul om nån gjorde samma sak mot personen i fråga..
  Haha, okej! Då har du tränat mycket med andra ord?

 2. Men det bevisar bara hur omgona dom personerna är. och självklart som du skrev också, dåligt självförtroende!

 3. Idioter som tror de kan va tuffa bakom sin skärm men inte så kaxiga annars skulle jag tro! De är säkert avis på din vän eller nått liknande.
  Är man normalt moget funtat skickar man inte sånna onödiga taskiga inlägg!

 4. Folk är bara svartsjuka på att du ser bra ut, för alla vet att du ser bra ut…dåligt att dom personerna som säger så, men dom måste vara avensjuka på dig och tycker att dom själva inte är fina…! Tycker det är mest patetiskt att ens slänga ur sig sånt, de kan man behålla för sig själv om man nu tycker så…MIN ÅSIKT!!

 5. Det är alldeles för mycket avundsjuka i sverige… vad man än gör hackar de på en. många har sagt att jag oxå är ful, därav därför jag inte har ngn bild på bloggen. gillar iaf din blogg och dina bilder skarpt :)

 6. svar: smart du ;P så långt hade jag nog inte tänkt ^^ men har ett par redigt gamla skor som det är snörning på. får leta lite ;)

 7. Det här är ju helt galet. Lägger dom aldrig av? Jag har skrivit typ hundra inlägg om just det här, men antar att så länge bloggar finns kommer dessa hemska perosner finnas. Tror mest att det handlar om avundsjuka tjejer. Keep up the good work though!

 8. Okej, lyx. Mitt hår blir slitet riktigt fort. Men det kan ju vara för att jag bleker det också:P
  Ja ska ta och göra det, skulle vara skönt att le som en vanlig människa ;) hihi.

 9. Tur att jag inte är så ”känd” inom bloggvärlden då, får knappt nå kommentarer alls. ;P
  Skämtåsido, jobbiga människor som inte har något liv och inte heller kan stå för sina åsikter. Uscha.

 10. Nä då är det kanske inte så konstigt att det inte behöver klippas så ofta. :)
  Ja det är ju bara på att hoppas på det bästa =D Tänker du visa någon före- och efterbild sen?:P

 11. jag förstår din aggression. sen jag började komma upp på mest aktiva listan (alltså för 6 månader sen) så har jag fått skitiga kommentarer. Flera gånger jag har skrivit det som inlägg för att få folk att förstå att de inte är tvugna att läsa min blogg om de inte gillar det jag skriver om men tror du ens att de fattar? de är så jäkla tröga att jag en vacker dag skulle vilja ta reda på deras hemadress o skicka ett anonymt brev till deras föräldrar!!! så jävla sur är jag och blogg.se skiter totalt i det :/

 12. Folk tror också att de är anonyma genom datorn. Men det är fn så mycket lättare att spåra smutskastning och annat genom datorn än i verkliga livet.
  Ja, stackars människor med tråkiga liv…

 13. du jag undrar en sak. jag gick in på mina kommentarer och där fanns det en Ip-adress men hur hjälper den mig? Tacksam för svar,kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *