Vinn Britney Spears nya parfym Radiance!

Vinn Britney Spears nya parfym Radiance!

Jag har blivit utvald av Bloglovin att få tävla ut en parfym till mina läsare! :)

Temat på tävlingen är ”Choose your own destiny” så jag skulle vilja att ni väljer ert eget öde efter en kväll/dag med parfymen Radiance. Skriv bland kommentarerna i detta inlägget om kvällen/dagen :)

Den kan ni klura på fram till 28:e oktober klockan 22 för då stängs tävlingen ned och en vinnare skall utses! :)

Lycka till allihopa! :)

64 svar på ”Vinn Britney Spears nya parfym Radiance!

 1. HEJ!
  Ett öde med parfymen radiance?
  Jo, jag skulle ha på mig parfymen när jag gick till sjukhuset.
  Och så skulle doktorn säga att min rygg är rak igen. Och att jag inte behöver ha min korsett längre :)

 2. Hej, jag undrar en sak om du har lust att byta så att jag vinner parfymen och du får en bloggdesign av mig, och att jag designar din blogg varje gång du vill ha en ny!

 3. Jag väljer att skriva om min syster!
  Efter alla nitar hon vart ute för, efter alla nötter hon träffat på – så gör jag hennes öde till detta!
  Hon får Radiance av mig, använder den, går ut en kväll. Hem kommer hon sedan med den bästa av dom alla. Hon är förälskad upp över öronen, han likaså.
  Vid middagen ett par dagar senare är jag fräck nog att ställa frågan; Vad var det du föll för hos henne? ;)

  – ”Den underbart goda parfymen” får jag till svar!

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 4. Jag sprutar ett sprut som rinner ner för halsen med min nya ”radiance” parfym. Jag blundar och låter doften få åka in i min näsa. Underbart, tänker jag. En kraftig knackning hörs på dörren medan jag håller i flaskan, som åker rakt ner på golvet, och flaskan går sönder och lukten sprider sig över hela rummet. Men nu är min parfym förstörd. Det var bara min mamma som knackade. Jag tänker att jag ska köpa en ny imorgon och går och lägger mig den kvällen besviken och ledsen.
  En ny dag kommer och det första jag gör är att åka in till stan för att handla en ny ”radiance” parfym. Jag ser att det står en parfym kvar i hyllan, och precis när jag sträcker mig för att ta den, så möts jag av en annan hand. Han var också precis påväg att ta den. Där står han, ser ut som min drömprins. Våra blickar möts och vi ler.
  -Du kan ta den, säger han. Den var till min syster, men jag kan hitta en annan. Vi börjar prata lite och upptäcker att vi klickar riktigt bra. Vi byter telefon nummer, och ses några dagar efter. Början på en fantastisk kärlekssaga.

 5. efter en kväll med denna parfymen skulle jag vilja hem spruta på mig en massa av den, för att alla har sagt under kvällen att den luktar SÅÅÅÅÅÅ gott! ;)

 6. Startskottet går, och jag flyger ut ur starblocket och klipper alla häckar, det går snabbt, jag märker att jag leder, jag springer i mål. Alla kommer och grattar… Nytt världsrekord!
  Friidrott är nog mitt öde <3 Det här är verkligen något jag vill, och om man verkligen vill, då går det! Och världsrekord, underbart om det händer :D

 7. Självklart skulle jag ha denna parfym på Halloween ! Färgmässigt hade den matchat dräkten jag funderar på att ha *hehe*

 8. Efter en kväll med Radiance har jag fått en massa komplimanger om hur gott jag luktar, träffat en massa nya människor och haft det jätteroligt!

 9. Jag skulle använda parfymen till min favoritklänning som är leoparfärgad och klackar. Jag skulle gå ut på min favoritklubb med mina bästa vänner och bara ha the time of our life och förhoppningsvis bli kär!

 10. Mitt bästa val hittills är att jag vågade välja en annan skola och en annan linje nu i gymnasiet. Jag kunde ha valt en linje jag inte velat gått och en annan skola bara för att i princip alla mina vänner går på den skolan. Istället valde jag en linje som passar mig perfekt och en skola med mycket fördomar.

  Det känns bra att inte ha gjort ett s.k ”kompisval” utan gått velat stått på egna ben och gått min egen väg. Skolan är dessutom precis som jag vill ha den. Det finns ingen som inte är sig själv och hela skolan har en sån go sammanhållning. Linjen är också jätte bra för mig och jag har även träffat nya människor som jag vet att detta är en början på en evig vänskap!

 11. Jag skulle vilja bli rockstjärna och leva min dröm till fullo genom att skapa ett eget band och rocka skiten ur hela världen. Så vill jag att min framtid ska se ut. Jag lever för musiken :)

 12. Efter en kväll med parfymen radiance, kommer jag hem helt slut efter att haft en grym kväll på dansen, med många fina komplimager om hur gott o frächt jag luktar! kvällen var grym, och efter det finns det ingen chans för en annan parfym.. ;´D

 13. När jag har haft på mig parfymen så blir jag riktigt populär, Alla mina vänner ringer mig och vill hitta på något. Jag väljer att ha ett disco, Och alla mina vänner kommer. Även killen jag tycker om som inser det den kvällen….-.

 14. Mitt öde är alltid detsamma med eller utan parfym!
  Göra det bästa för min lilla familj, lära min dotter allt hon behöver för att bli en bra och produktiv medmänniska och göra de lyckliga.

 15. Mitt öde efter att ha använt parfymen, vore att jag har världens goaste och snyggaste kille som pojkvän. Och att jag har skapat ett klädmärke som är känt över hela världen, då min inspiration till min kollektion är just parfymen Radiance! :)

 16. Efter jag sprutar på mig parfymen att doften luktar ända bort till Bosnien där min pojkvän bor, och att han får för sig att ta första bästa flyget bara för att få träffa mig. :)

  (Vi har distansförhållande.. och träffas bara på sommaren då vi inte bor i samma land :( )

 17. om jag hade radiance skulle jag känna mig riktigt självsäker och kanske ordna en fest. bjuda in lite kungligheter och sedan dansa loss med prins philip. fantasin har inga gränser, haha:D

 18. jag skulle spruta prafym på mig doften skulle göra alla glada att få känna den doften! jag har själv luktat på den den luktar otroligt gott

 19. Jag skulle göra en drömkväll för min man som så otroligt stöttar mig genom min sjukdom, jag vet hur svår jag kan vara.
  Bara ha en kväll med allt han älskar!

 20. Efter att ha använt parfymen kommer jag hem efter en kväll med vännerna på någon häftig klubb. Månen kastar sitt dunkla sken över snön på marken och jag känner en härlig känsla i maggropen eftersom det var en helt toppenbra kväll. Livet leker och all stress och alla krav är som bortblåsta.

 21. mitt öde skulle vara att jag stod i en frisör salong och höra mina låtar på radion och sen se på tv:n inne på MIN frisörsalong och se att tex,Ukraina behöver rent vatten och mat och bättre sjuktvård då skulle jag ta första flyget dit och hjälpa dom!

 22. Min kväll har varit ganska tråkig. Det är ju söndag så jag har haft tråkigt.. men det som skulle göra allt roligare skulle vara brittans nya parfym! :)

 23. En mysig middag med min fina familj (med parfymen såklart!) och sen vid TV:n resten av kvällen. Mer än så behövs inte för familjekära mig.. ;)

 24. Jag hade vart i new york, med massvis med pengar på fickan att spendera. Bott jävligt fint och gjort stan osäker hela natten. Det hade vart grymt och oförglömligt.

 25. Jag är först hemma med mina vänner och vi plockar alla fram våra symaskiner som har vart orörda sen syslöjden i åk 8. Där börjar vi sy något som kan kommas att liknas vid ett stort lapptäcke till endast Britneys låt Radience på högtalarna.

  Efter det så går vi till närmsta stall och snor all halm som vi kommer åt och bygger en enorm korg. Efter flera timmars frenetiskt arbete är vi klara och vi har då lyckats bygga en LUFTBALLONG. Vi hoppar alla in i den men innan det tar vi på oss Radience.

  Vi upptäcker dock när vi börjar flyga att alla fåglar (och människor på marken) lockas utav den goda doften så vi inser snabbt att vi måste dela med oss utav lukten. Vi sprutar då ut B’s parfym världen över och alla krig slutar tvärt och istället förvandlas allt till ett massivt discofält!

 26. Att jag varit ute på en trevlig bio kväll med en kille jag gillar och köper en lott som jag vinner massor med pengar på, som jag använder till att försöka hjälpa så många djur som möjligt från pälsindustrin och hjälpa hemlösa djur!

 27. det skulle vara dagen då jag träffade på min dröm kille :) och det skulle vara kärlek vid första ögonkastet.

 28. mitt öde är att bli en framgångsrik frisör. att kunna inspirera andra. jag vill också bli en bra förebild för andra :)

 29. Jag vill gärna vara med & tävla om parfymen:)

  ”Min arbetsdag börjar med att jag tar på mej mina arbetskläder & beger mej till jobbet. Jag jobbar som städerska nere på damtoaletten i det fashoionabla varuhuset Harrods i London. Det är ett otacksamt jobb. För hur mycket jag än skrubbar, torkar & sprayar så förblir jag ”osynlig”. Men så en dag så vänder det…
  När jag kom hem efter jobbet & skulle tömma min postlåda så låg där ett paket. I paketet fanns en parfym & det visade sig att jag vunnit parfymen Brittney Spears, Radiance. Jag hade en kväll för några veckor sedan på skoj fyllt i ett tävlingsformulär på en blogg & det visade sig vara lyckosamt.
  Dagen därpå när jag var på mitt jobb, så var jag inte längre ”osynlig”…för alla gästerna som kom in till ”Ladies room” kunde känna denna ljuvliga doft & alla frågade de vad det var? Då fick jag för första gången synas & berätta om parfymen som jag hade på mej. Allt sedan dess ser alla mej & ger komplimanger om hur fint & välstädat det är & att det dessutom luktar såå gott…”

 30. Hej :) Om jag skulle få välja mitt egna öde så skulle det vara att leva ett lyckligt liv. Att ha underbara kompisar, åka utomlands, få uppleva saker, bli världsvan och kunnig. Att leva livet helt enkelt. Det är min dröm.

 31. Jag skulle vilja få gå på någon stor gala nån kväll. Få bära en fancy designer klänning (helst marchesa) och bära matchandes diamanter (från Tiffany’s) och en snygg kavaljer på armen (Varför inte Hugh Jackman eller Alexander Skarsgård). Och bara njuta av att få känna sig som en prinsessa och kolla in alla kändisar.

 32. Att jag träffar ”The one” efter en kväll ute med den, och att mina familjeplaner någonsin kommer att hända.

 33. Efter en underbar ute kväll med mycket dansande , går jag hem hand i hand med min underbara pojkvän. Han tar hand om mig och jag somnar i hans famn. Det där är lycka!

 34. Mitt öde med en kväll med britneys parfym skulle vara att jag och min sambo har en barnfri kväll och vi äter ute på en restaurang. Sen har vi ett hotellrum bokat och vi har världens mysigaste kväll tillsammans.

 35. Jag och två kompisar är hemma hos mig och fixar oss inför en kväll på en nattklubb. Vi tar på oss våra finaste kläder och smikar oss jätte fint. Jag lockar mitt hår så ja får mycket volym. När vi är klara, har satt på oss klackarna och allt ska vi till bilen. Men precis innan jag går ut tar jag min parfym Radiance och sprutar några sprut av denna ljuvliga parfym. När vi väl är framme på klubben vänder min parfym många huvuden. Plötsligt ser jag killen jag gillat jätte länge men aldrig pratat med. Och han går mot mig och det va början på vårt förhållande. Det är så första gånegn jag och min framtida man träffas!
  Allt va tack vare Radiance. Det var prfymen som fick han att komma fram till. Den luktade bara så himla gott att han va tvungen att komma närmre och lukta ;D

 36. Jag är med:) Mitt öde skulle vara att träffa den mest fantastiska killen för en hel kväll och de jag saknar mest i mitt liv.

 37. Jag hade burit den på nyårsafton, det hade varit perfekt.
  För då börjar jag om mitt liv på nytt, glömmer allt det som jag vill glömma, och börjar skapa nya minnen, skaffar nya vänner, blir en ny person, blir mig själv. Den jag egentligen är.
  Det passar även perfekt in på mottot, ”i choose my own destiny” för jag väljer mitt eget öde, min egen väg.
  Jag ska länka din blogg, bloglovin och tävlingen på fb :)

 38. Jag skulle inviga parfymen den dagen jag och min pojkvän firar ett år, vilket är väldigt snart. En dejt där vi tillsammans går ut och äter, tar en promenad i den mörka upplysta staden och sedan tar oss vidare hem till en av oss skulle vara perfekt, och i mina absoluta favoritkläder tillsammans med den här underbara doften är kvällen fulländad. Kram♥

 39. Om jag fick bestämma mitt öde så skulle jag för en gångs skulle vilja ha något som helst bra flyt… känner mig oälskad och alla problem radas upp ena efter det andra hela tiden… så jag skulle önska mig ett normalt liv helt enkelt… lycka…

 40. Klart jag är med och tävlar om parfymen!

  Om jag fick välja mitt öde helt och hållet, då hade jag önskat mig lycka och framgång eftersom mitt liv varit kantat med för mycket svårigheter inom det mesta. Men om jag fick välja mitt öde för en kväll, då hade jag önskat att jag träffat killen i mitt liv :)

 41. Jag skulle till slut våga fria till min pojkvän på riktigt!
  Gå ner på knä och köra det traditionella helt och hållet :)
  Och så hoppas på att han säger JA förstås!

 42. jag skulle ta på mig mina finaste kläder, en god body lotion och ta på mig en nya parfymen och gå hem till min kille, eller han har gjort slut, men vi ska lösa detta, och när jag har löst allting och blivit tillsammans med honom igen, och när vi ska var och han får krama om mig när jag kommer och säga ’ åh har du ny parfym? ’ vad gott du luktar, sedan lägga oss och mysa och kolla på film och han ligger och kysser mig massor på halsen och säger att jag luktar så himla gott av den nya parfymen” och har min tröja med parfymen och få ligga och lukta på de nätterna vi inte sover tillsammans ! så har han mig och den goda lukten att tänka på.

 43. Heeej! Parfymen ska göra så att dagen/kvällen efter jag använt den så ska början på min dröm hända! Att jag ska på något sätt(vet inte hur direkt, men vi får ju drömma här ;P) efter det få typ ett stipendium och flytta utomlands, helst USA och plugga där. Och där ska jag såklart sen träffa min ”drömkille”! :D

  HOPE TO HEAR FROM YOU SOON! :)

 44. Efter en stressad dag på invigningen av min nystartade firma som fotograf och make up artist den 13 november.

  Sminkat och stylat försenade modeller, fotograferat och instruerat försenade men ack så glada modeller, stressat med dryck, stressat med reklam, reklamfilmerna i biorummet, släppt in folk i rusningstrafiken ner till studion, berättat nervöst för fader på invigningen om vad jag gett mig in i och satsar mitt liv på, stått i stilettklackar och lett mot förhoppningsvis blivande kunder, lottat ut fotosessioner hela kvällen i ett enda stressmoln.

  Allt detta med ett leende på läpparna och allt man känner efter denna afton är den ljuva doften av Radiance som under hela tiden hållt mig sällskap och fräsh denna underbara dag!

 45. När jag går förbi en cancerforskares bord på en restaurang blir han så inspirerad utav Radiance-doften och får en helt ny infallsvinkel på sin forskning och samma kväll i sitt laboratorium löser han cancergåtan..

 46. Åh, en dag med radiance på mig? Vad skulle hända då? Jag skulle vakna pigg som en lärka klockan sju på morgonen. Vacker som en dag…ja, så skulle jag i varje fall känna mig ;-). Mina träningskläder skulle flyga på av bara farten och sen skulle jag dansa mig igenom ett härligt tungt styrkepass på gymmet. Vidare skulle jag gå till jobbet och vara så där bra som bara jag kan vara ;-)…På väg hem skulle jag springa rätt in i min drömprins och sen skulle vi leva lyckligt för resten av våra liv :-).

 47. Att jag tog på mig den och så kommer Justin Bieber hem till mig och säger, Åh vad du luktar gott.
  vi blir kära och jag flyger för första gången till USA. (vilket också är en dröm)
  Jag och Justin BIEBER lever lyckliga i alla våra dagar, och jag får massor av posters å honom för jag luktar ljuvligt!
  <3

 48. My destiny: En kväll när jag ska ut på krogen tar jag på mig denna, min fd.karl går förbi mig och känner doften, ser mig, saknar mig och inser vad han går miste om!
  Härlig tanke tycker jag!

 49. Jag har redan valt min framtid och det gjorde jag redan för 16 år sedan när jag träffade den mest underbara människa som finns och som jag haft den stora lyckan att få dela min resa genom livet med.

  Den första november är det 10 år sedan jag satte förlovningsringen på hennes finger och det skulle vara underbart att få ge henne den här parfymen som jag vet att hon gärna vill ha.

  Jag vet att en dag med den här parfymen skulle få henne att känna sig som den vackra prinsessa som jag hänförs av varje dag och vem vet…kanske det skapas ett till litet livsöde under en sådan magisk händelse…

 50. Jag skulle vilja gå ut med bra betyg i skolan & sen köpa mej en häst. Jag älskar hästar & det är min dröm att få rida in min alldeles egna häst. Eftersom jag är i stallet ofta så luktar jag väldigt mycket häst. Så därför skulle jag behöva en god parfym :D <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *