Vinn en LdB ECO lotion.

Vinn en LdB ECO lotion.

Självklart ska mina läsare få chansen att prova antingen Pomegrante för normal hud eller Olive & Shea Oil för torr hud! Det är en av varje som tävlas ut så det är två vinnare!

För att få chansen att få testa LdBs nya ECO lotion så behöver ni enbart skriva bland kommentarerna vilken av dem ni vill ha! Den för normal hud eller den för torr hud!

Den 19:e April drar jag två slumpmässiga vinnare!

Tävlingen är avslutad!

110 svar på ”Vinn en LdB ECO lotion.

 1. Jag vill jättejättejättejättegärna vinna den med Pomegrante för normal hud eftersom jag älskar lukten av granatäpple! :D

 2. Åh vad nice, har jätte torr hud nu efter vintern så en sådan hade jag velat vinna om jag fick bestämma :)

 3. Jag skulle helt klart vilja ha den för torr hud, så man inte ”fnasar” bort alldeles.

 4. åÅååå
  Vil prova.. Har inte hittat DEN lotion som passar mig och min torrahud bäst
  SÅ alla nya e jag villig att prova..
  vill ha för TORR hud.. =)

 5. Såklart jag är med! Jag vill ha den för torr hud, är så sjukt torr nu efter vintern :( Hoppas du får en toppen kväll! Puss kram

 6. åh jag skulle jättegärna vilja vinna den för torr hud då jag senaste tiden varit en sån torris så jag vaknar på nätterna av att jag ligger och kliar mina torra spiror. inte roligt!

 7. Min hud är äckligt torr, så jag skulle välja en för torr hud om jag hade turen på min sida.
  (Har ej blogg)

 8. jag vill gärna vara med ! :)
  det spelar faktiskt inte så stor roll vilken jag skulle vinna eftersom jag har lite blandhud (jag är torr på benen och armbågarna) så jag skulle bara kunna ta den som blir över :)
  hoppas jag vinner :)
  kram hella.eklund@hotmail.com

 9. Olive & Shea Oil för torr hud vill jag ha då jag har torr hud (nähe?). Jätte tacksam om jag skulle få vinna den, behövs!

 10. Vilken rolig tävling och söt blogg<3

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna Pomegrante för normal hud, eftersom jag inte har någon kroppslotion för tillfället :)

  Hoppas på tur :)
  Kram<3

 11. Jag vill jäääääätte gärna vinna den för normal hy! Behöver verkligen ha en lotion nu och jag känner verkligen doften redan nu!
  Håller tummarna för fullt här nu!
  Mvh Emma

 12. Jag har fortfarande jätte torr hud, speciellt benen, sen vintern. Min lotion från H&M verkar inte vilja hjälpa mig… Man ser liksom de vita hudbitarna på benen >.< (vet inte hur jag ska beskriva.. :P) Skulle bli jätteglad om jag vinner den för torr hy. Vill ha fina ben till sommaren, då jag ska ha shorts på mig.

 13. Först och främst så skulle jag jätte gärna vilja vara med i din tävling, då jag skulle vilja vinna Olive & Shea Oil för torr hud, eftersom att jag har otroligt torr hud, så torr så jag nästan flagnar på benen året om, jätte jobbigt så jag lever i stort sätt på en massa hudkrämer som inte hjälper, har dock inte testat den här så det skulle vara kul att testa.

 14. Jag skulle så gärna vilja ha den med torr hy! :) vill lukta gott och bevara fuktigheten, hihi :D så man slipper bli en torris

 15. Jag skulle gärna prova den med oliv och shea för torr hud. LdB har så härliga dofter på sina produkter, och denna är säkert inget undantag.
  = )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *