Kläder gör stor skillnad!

Kläder gör stor skillnad!

Ser ni  vilken skillnad det är på min kropp beroende på vad jag har för kläder på mig? På den övre bilden ser jag ut att väga Xkg mer än vad jag gör på den under bilden! Detta är anledningen till varför jag har mer tajta kläder på mig än pösiga, anledningen till varför jag alltid envisas med att markera min midja! ;) Och se vad ett par klackar faktiskt gör för mina ben! (ignorera att mina ben inte fått se soljus på något år).

Jag fuskar alltid bort några av mina extra kilon när jag klär mig. Jag försöker i alla fall tänka på vad som trollar fram min midja ännu mer, ger mig lite snyggare ben samt trollar bort magen lite ;) Jag tycker själv att jag är smokinhot på den nedre bilden..det fattas bara en grym solbränna!! ;) Men på den övre ser jag lite mer ut som mitt verkliga jag, den där soffpotatisen ;)

Båda bilderna har Lotta tagit på mig under modevisningen på Kfem :)

18 svar på ”Kläder gör stor skillnad!

 1. Du är sjukt snygg i båda! Och lets face it, vilket arsle som helst blir brett i tvärrandigt! Men den klassiska timglasformen ÄR och kommer att förbi den SEXIGASTE. Puss & kram

 2. Det har ju väldigt med ränderna att göra också.. vågräta ränder är en big no-no om man vill se smalare ut

 3. Du och jag är så lika. Förutom det där med att försöka markera midjan.. :) Jag känner mig som en myra om jag sätter ett skärp i midjan. Nä, höfterna vill jag ha ett på om jag ska. Sen kan jag ha höga kjolar, det gör mig inget. Men hösäckar undviks till största del! :D

 4. Ränder på bredden gör att man alltid ser tjock ut.. Mode oraklerna envisas med att lägga ränderna på bredden, men om man lägger de på längden blir man smal! :-) Tänk på det! En randig topp ger en större byst.. men då gäller det att ränderna slutar strax under bysten, sedan skall det vara enfärgat för att ge en smal midja ;-)

 5. Visst är det kul hur kläder kan förändra kroppen på olika sätt, eller iallafall ge den en illusion av något annat. Haha jag är nog mer den där soffpotatisen jag med :P

  Oookej, serier jag följer varje vecka: The vampire diaries, Survivor, The amazing race, Army wives, Bondi rescue, Bones, Glee, Make it or break it, desperate housewives, Project runway, The millionaire matchmaker, American dad, Americas next top model, Cougar town, Family guy, deadliest catch, Greek, house, How i met youre mother, the big bang theory, Nurse Jackie, The middle. Hmmm..en del del…och då är ändå inte någon av dem det jag ser på 3:an 4a:n och 5:an varje vecka så som svenska hemmafruar, håkans bar, anna anka söker assisten mm.

  Jisses, nu när jag ser det svart på vitt…SHIT vad mycket jag kollar på!! :-S

 6. absolut, röda skor är awesome. man ser så kreativ ut ;}
  nedre bilden är skithet! jag gillar när modeller inte väger 45 kg. det ser såå mycket bättre ut när modeller faktiskt lever när de går på catwalken.

 7. Hoppas du har en fin fredag=) Här hemma i norrland har solen kikat fram idag och man tror knappt att det är sant! Lycka!

  Jag tänkte be dig om hjälp med en liten sak, jag har blivit uttagen som en av 15 kandidater som tävlar om att bli modell för en dag.

  Snälla rösta på mig ERICA, nr 6 och hjälp mig vinna! http://www.paulamyo.com/info/modelltavling/

  I min blogg finns en pågående tävling där alla som röstar på mig kan vinna ett valfritt namn/budskapssmycke! Bara skriv en liten kommentar så är du med=)

  Om du hjälper mig så lovar jag att jag blir fantastiskt glad! Snälla=) Detta är väl enda chansen för en tvåbarnsmorsa att ”leka” modell=)

  KRAM/ Erica

 8. Jag tycker du har en otroligt fin kropp! Man kanske ”inte får” skriva om andras kroppar såhär, men du har verkligen det!
  Du ser helt fantastico ut på undre bilden oxå! :D

  (Började skriva att jag skulle kunna döda för att se ut som du, men istället skrev jag ”föda”, då tänkte jag ”näe, raderar nog hela meningen istället) xD

 9. Rätt kläder gör verkligen under, det är viktigt att hitta de knep som passar en egna kropp men ränder brukar vara rätt elaka oavsätt plagg. Iaf för mig.

 10. Smokin hot på andra bilden ja :D
  Jag tror det är viktigt att veta hur man skall klä sig för att bli tillfreds och gilla sin kropp precis som den är.

 11. Så är det och så brukar jag också tänka :) shit vilken midja!! :) jag är lite avis på din timglasfigur faktiskt :P *låta smörig* ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *