Posted by Wysteriia maj - 13 - 2013 21:16 16 COMMENTS

OPI lanserade Liquid Sand lacken och nu har svenska Depend gjort sin egna version: Rough Sparkle! Dessa lack ska alltså precis som Liquid Sand lämna en yta som ska vara som smält sand på naglarna….ungefär! ;) Släpps v.21-22 och kommer kosta 39kr styck! Jag är mest nyfiken på 2063 och 2064, vilket lockar dig mest? :)

Tags : , Naglar/Händer

16 Kommentarer till 'Depend Rough Sparkle.'

 1. Honi skriver:

  2065!! Såå tjusigt!

 2. Tyckte att Depend hade lite tråkiga färger, men det turkosa, nr 2 på din bild, ser lite spännande ut! Skall spana på det när det kommer ut i butik :)

 3. Sofie skriver:

  Jag blev faktiskt nyfiken på 2061! :D

  1. Wysteriia skriver:

   Svar till laila: Jag har inget minne av att jag sett den i butik, har dom släppt den i sverige eller finns den bara i usa? Maila Maybelline föreslår jag eller fråga någonstans där dom säljer maybelline.

 4. FruVesa skriver:

  2061 ser rolig ut!

 5. Camilla skriver:

  Åh vad roligt! De måste jag testa! Jag blir mest sugen på den rosa och den röda.

 6. Anna skriver:

  Jag tycker att 2063, 2064, 2065 var jätte snygga men eftersom att jag fortfarande är kvar i min lila fas i livet så måste ju 2064 vara ett ”måste” för mig :P hihi

 7. Åhh sååå läckra, jag är också nyfiken på dessa, de två som du sa och sen det rosa 2062 också. :-)

 8. Kashaya skriver:

  De där är jag nyfikna på. Gillar verkligen OPI’s liquid sand lack.

 9. GIllar det röda! Ganska kalla vintriga nyanser dock :S

 10. Maria skriver:

  Fiiiina, vill ha! Swatcha tack!

 11. Liselott skriver:

  Aqua rouge #8 är enligt mig den perfekta röda. Sen att den håller och är vattenfast är inte helt fel det heller. Håller hur länge som helst! :)

 12. Den silvriga är jag rätt nyfiken på. Har inget sånt lack eftersom mina liquid sand-lack blev förstörda av den brittiska posten… Bitter var bara förnamnet!

 13. […] I’ve already posted the individual posts I’ve used each color in, but I thought it would make sense to gather them together in to one post: so you can get a feel for the collection as a whole. Image Source  […]

Leave a Reply

CommentLuv badge