En sak jag inte förstår.

En sak jag inte förstår.

Är det något jag verkligen inte förstår så är det folk som snackar skit om en annan människa men sedan umgås med dem ändå. Why liksom? Varför umgås man med en människa som man tydligen inte tycker om egentligen?

Hur ofta har man inte träffat någon som har snackar skit om en person och sedan när denna person träffar personen som dom snackat skit om så är det verkligen "ååååh heeeej va kul o se dig o fjäsk fjäsk"?

*fundersam*

27 svar på ”En sak jag inte förstår.

 1. jag måste också ta atg i det där vbloggandet snart =) Det är ju hur kul som hellst att kika på andras.. Men tycker inte om att se mig själv på "tv" haha

 2. Usch sånna människor tycker man inte om :/

  Tack och lov har jag nog inte sånt folk omkring mig just nu :)

  haha men alltså, sirenerna låter som de gör i NY typ :) Inte det där fåniga som vi har hemma i Sverige ;) hehe.

 3. Ja- dubbelmoral. Fy fan för det ! I alla fall när ddet handlar om relationer folk sinsemellan. Då är det ju bättre att säga det som är fel till personen och sedan ta avstånd från han/hon och inte ha ontakt liksom. Varför ska man spilla dyrbar tid på att snacka skit… Gosh, vi är tillbaka i tonåren ! (Bra att du tog upp ämnet ;))

 4. sånt ser jag ofta hos "tjej-tjejer" som jag kallar dom.. När dom träffas så skriker dom MEN HEEEEEJ DARLING!!!! fast dom precis har snackat skit om personen 1 min innan. Jag klarar inte av såna personer. Hade många såna tjejer i min klass i Mora..

 5. Låter som högstadiedrama! Hahahaa…

  Sånt beteende är verkligen omoget. Jag uppskattar uppriktighet. Gillar du inte mig, så säg inte att du gör det! Man kommer långt i livet genom att vara uppriktig och ärlig. Det är min åsikt iallafall.

 6. Usch ja såna mäniskor tycker inte jag heller om. Tycker man inte om någon så ska man stå för det! och inte dalta och vara falsk! Usch nej!

  När tillkännager du vinnaren?:)

 7. Ja, trist när sådant går sönder och inget går att få på garanti, brukar gå på hemförsäkring ibland annars :)

 8. Det kan inte annat än handla om osäkerhet tror jag.

  Ja han är grym :) Gjorde ni många olika teman? Synd att du inte sa att du skulle till Will, det är ju bara ett par mil ifrån mig =/

 9. Känner en sån som gjort så. Min dotter Rosie råkade ut för henne flera ggr.

  Oftast är det dom oärliga, falska,som inte har självförtroende, som håller på så. Usch tvi och blähh för sånna!

  Ha en fin dag!

 10. Haha, ja vem vet. Kanske har værsta talangen som snickare? Høhø. ;)

  Fan sitter på internetcafe och ær helt lost haha.

  Hur har du det i Estocolmo då? :)

 11. Jag gillar inte falskhet.. Då undrar man ju också vad personen säger om en själv när man inte är med.. Nej fy, sådana människor undviker jag.

 12. Det där har jag också funderat på. I grundskolan var det mycket sånt där, men nu är man ju i 20-års åldern och måste väl för tusan kunna umgås utan att snacka skit om varandra.

  Alt, inte umgås alls?

  Hellre fyller jag min vänskapskrets med människor som jag verkligen tycker om.

 13. Ååå vad jag känner igen det där! :P Har själv vart en sån person men sånt strunt har jag slutat med nu på "äldre dar".. För jag är ju såå gammal.. haha :P

 14. Nej sånt förstår jag verkigen inte heller. Man undrar ju även vad dom säger om en själv när man inte är där när dom är sånna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *