Mysig middag på Olearys i lördags!

Mysig middag på Olearys i lördags!

När man bor i en mindre stad så är det verkligen en lyx att gå ut och äta något som inte är en pizza! ;) Vi gick till Olearys och jag beställde in grillat kycklingbröst med tzatziki och strips samt briska cider till :) Riktigt smarrigt!

Känns otroligt bra att våra grabbar verkade komma bra överens :) Det betyder att jag och hjärtat kommer våldgästa örebro fler gånger ;) Det är redan bestämt att nästa gång vi åker ner så kommer det bli ett besök på boda borg i karlskoga! Jag längtar redan! Hoppas det passar att vi åker ner i Januari/Februari redan ;) hihi!

4 svar på ”Mysig middag på Olearys i lördags!

  1. JAAA det blev så himla lyckat!! :) Jag hade aldrig trott att det skulle bli så himla lyckat/bra/kul/grym kväll. SYND att du inte var med!!! MEn vi kanske har fler fester i framtiden annars hoppas jag att vi kan ses ändå!!! KRAM JENNY

  2. Ser gott ut men det tog ett tag innan jag såg kyckligen ;) hehe. Klart man vill ta chansen om man kan äta nå annat än pizza ^^

    Vetle kom hem med sån laptopskydd för han har märkt hur mkt jag har min laptop i knät och att jag klagade på att det brände så mkt.
    Ska också dra mig snart för att köpa sista julklappen till Vetle. Måste ladda upp mentalt innan man ska in till stan och trängas med alla andra som är ute i sista minuten ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *