Nyhet från Yves Rocher: Peelande Duschgeléer i fruktiga dofter!

Nyhet från Yves Rocher: Peelande Duschgeléer i fruktiga dofter!

_MG_2583

Yves Rocher har nyligen lanserat 4 nya peelande duschgeléer i dofterna: Björnbär, Vanilj, Persika & Hallon. Jag har fått hem ett pressprov på den med björnbärsdoft! En peeling med 100% naturliga ingredienser från björnbär, kiwikärnor och pulver från aprikoskärnor. Detta är en mild peeling och jag föredrar dock kroppspeelingar med mer riv i så denna blir lite för mesig för min smak. Doftmässigt så doftar den verkligen björnbär men jag misstänker att persika ändå är den som fallit min näsa bäst i smaken!

Dessa kostar 69sek styck och ni hittar alla nya dofterna här – perfekta till er som vill ha en mild peeling.

*inlägget innehåller annonslänkar

 

6 svar på ”Nyhet från Yves Rocher: Peelande Duschgeléer i fruktiga dofter!

  1. Spännande! Har varit sugen på att testa fransserum men inte vågat pga alla larmrapporter, men ska bli kul att se hur detta funkar på dig.

    1. Det var nog främst Neu Lash (som funkade skitbra på mig) som egentligen var ett läkemedel pga någon ingrediens och fick inte säljas som skönhetsprodukt, typ! Man kunde få en allergisk reaktion av ingrediensen!

  2. Oj, det var tänkt att jag skulle kommentera på inlägget nedanför! Inte lätt att klicka rätt alla gånger. Anyway, den här skrubben verkar också trevlig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *