Recension: Absolute new york Eyeshadow Primer

Recension: Absolute new york Eyeshadow Primer

_MG_7790

Absolute new york Eyeshadow Primer ska göra så ögonskuggan sitter på plats, minskar risken att den lägger sig i veck samt ge ögonskuggan en mer intensiv färg!

_MG_7793

Formulan är verkligen jättelätt! Enkel att applicera på ögonlocket med fingrarna men kan uppfattas lite blöt.

_MG_7794 _MG_7796

Jag har swatchat med en ögonskugga från Make up Store och det är under det svarta fina strecket jag gjort som det är Absolute new york Eyeshadow Primer under ;) Absolute new york Eyeshadow Primer gör helt klart ögonskuggor mer intensiva!

Hållbarheten då? Jag personligen tycker att det intensiva i ögonskuggan mattas under dagen. Någon gång i bland har den lagt sig i veck och en del dagar har det gått jättebra! Känns som det har att göra med att jag applicerat ögonskuggan för snabbt efter primern,

Överlag en bra primer men den klår inte Urban Decay Primer Potion! Denna är dock mycket mycket billigare men i Sverige så verkar den omöjlig att få tag på? Jag har googlat och letat som en galning men hittar ingen återförsäljare, inte ens de vanligaste utländska beautyshopparna verkar sälja Absolute New York!

Jag har fått Absolute new york Eyeshadow Primer i en glossybox tidigare och där angavs värdet till 89sek men på hemsidan (som dessutom enbart skickar inom US) är priset 5.99 dollar så just idag cirka 55sek!

Så jag har tyvärr ingen aning vart vi i Sverige kan köpa denna och det känns väl en aningens dumt att glossybox samarbetar med märken som är halvt omöjliga att få tag på?

Ett svar på ”Recension: Absolute new york Eyeshadow Primer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *