[ Svar på era frågor. ]

[ Svar på era frågor. ]

1. När ska du fortsätta med dina studier? Du har väl inte så långt kvar?
Vad gör du om 10 år?

Svar – Jag har faktiskt ingen aning om när jag kommer fortsätta med mina studier. Jag kommer ta tag i det när jag känner att jag orkar. Jag har bara en termin kvar + lite rester. Jag höll på att gå in i väggen, orkade inte gå upp på morgonen och blev enbart deprimerad när jag tänkte på skolan. Det är därför jag har tagit ett uppehåll från studierna!

Vad jag gör om 10 år…*funderar* Då kommer jag vara 33 år gammal så jag hoppas att jag i alla fall har hunnit träffa mannen i mitt liv och är sambo i ett hus på landet. Kanske barn? Även om jag inte riktigt kan se mig själv med barn alls. Jag hoppas att jag kommer ha avslutat mina lärarstudier (som jag skrev om ovanför). Mer vet jag faktiskt inte eftersom jag inte riktigt vet vad jag vill göra här i livet. Jag hoppas jag har hunnit resa massvis innan jag fyllt 33 iaf ;)

2. Skulle du kunna boka mig om du behövde en sångare/artist någonstans på en fest eller liknande?

Svar – Ja du Jocke, eftersom jag aldrig anordnat en fest eller liknande så kan jag inte riktigt svarat på det, tror nämligen inte att jag någonsin kommer anordna en fest där det behövs sångare/artist heller. Men om vi låtsas att jag skulle anordna en fest så kanske det, beroende på vad det skulle vara för slags tillställning!

3. När kom du på att du ville modella på allvar??
Hur gammal var du och hur uppfattar du modellbranchen?
Vad gör du förutom modellandet?
Vad vill du göra när du blir stor?? :)

Svar – När jag kom på att jag ville modella på allvar? Jag började ju för skojjs skull när jag var 20(?) och det tog nog
ett tag innan jag ville börja modella mer seriöst och inte bara "för skojjs skull". Kanske i samband med mitt första modelljobb?
Hur jag uppfattar modellbranchen, det är en väldigt svår branch att ta sig in i och jag tycker inte att jag lyckats ta mig in i
den riktigt ännu, jag har en lång väg kvar. Får se om jag ens lyckas? Jag tror modellbranchen kan vara farlig om man är ung och naiv eftersom det är många "fotografer" och "agenturer" som enbart försöker utnyttja unga tjejer. Själv har jag klarat mig bra från sådant så jag har bara erfarenheter av "sånt" som jag hört från andra som råkat ut för saker.
När jag blir stor..alltså jag vet ärligt talat inte. När blir man stor? :) Jag vet bara vad jag vill hinna med att göra innan jag blir gammal och grå ;)

4. Vilket är ditt bästa minne och varför?

Svar – Gud vilken svår fråga. *tänker så det knakar* Jag kan nog inte säga enbart ett minne, det skulle bli på tok för svårt. Jag har många väldigt bra minnen! Mina minnen från mina resor är nog bland dem bästa. Sedan uppskattar jag de här småsakerna i livet som de där kyssnarna man fått dela med någon som gett en fjärilar i magen eller när jag verkligen känt att någon älskar mig för den knasfia jag är. De minnen jag har när jag varit ledsen och kunnat gråta ut hos någon som inte dömer mig. Såna minnen älskar jag.

5. Varför Lärarhögskolan och varför inte sista halvåret?

Svar – När jag gick i högstadiet så kom jag fram till att jag ville arbeta som lärare, mest för att kunna finnas där för ungdomar och hjälpa och lära ut. Det är verkligen jätteroligt att vara lärare, jag har inte mycket erfarenhet men av den erfarenhet jag fått genom åren så tycker jag det är jätteroligt.

Anledningen att jag inte läst sista året har jag redan förklarat lite smått. Jag blev deprimerad och höll på att gå in i väggen. Det kändes verkligen som att jag skulle vara utbränd innan jag ens skulle hinna börja jobba som lärare. Jag blev deprimerad pga av flera olika saker och jag är väldigt nöjd över mitt beslut om en paus.

6. Jag undrar om jag skulle kunna få retuschera en oretuscherad bild på dig? Om fotografen går med på det?

Svar – Många fotografer är väldigt petiga med vilka som får röra deras bilder. Jag väntar dock på bilder från en fotograf som inte har tid att fixa dem åt mig, jag delar gärna med mig av någon av dem när jag väl fått dem ;)

7. hur kom du in på modellbanan?
vad var ditt första modelljobb?
absoluta favoritfilm?

Svar – Jag kom in på modellandet tack vare en vän som drog med mig på en fotosession. Bilderna lades upp på modellbilder.se och hux flux så började fotografer höra av sig om att dom ville fota mig :) Mitt första modelljobb fick jag genom en fotograf från modellbilder.se och det var för gulanstore.se i Stockholm :)
Min absoluta favoritfilm..vet inte om jag kan säga enbart en. Jag älskar film och tittar väldigt ofta på film. Men några som jag tycker är väldigt bra är: Stardust, I Could never be your woman, Nyckeln till frihet, Dagboken.

8. vad är din största dröm?

Svar – Jag har väldigt många drömmar här i livet. Men den största är nog att hitta en kille som jag kan dela alla drömmar med.

9. Hej.
har en fråga som igentligen handlar om mig :-)
Jag sa gifta mig nästa år och jag skulle vilja ge min blivande man ett fotografi av mig som morgongåva.
Vet du någon fotograf som man kan anlita…vill helst inte ringa runt till stans fotoateljeer eftersom jag vill ha en lite annorlunda bild,
typ en halvt avklädd fast ändå smakfull :-) typ som din bikini bild…otroligt vacker :-)

Svar: Hade jag vetat vart du bor så hade detta svaret kunnat bli mycket enklare! ;) Men ska försöka besvara din fråga ändå. Bor du i närheten av Göteborg så kan du ju alltid fråga fotografen som tog min bikinibild, www.nagadez.com. Annars är faktiskt ett förslag att du blir medlem på modellbilder.se och efterlyser en fotograf till bilderna du önskar ta i forumet där! :)

10. Har du någon absolut favoritbild på digsjälv?
Vilken fotograf (du får välja vem som helst i hela världen) skulle du helst vilja bli fotad av? :)

Svar – Jag har många favoritbilder på mig själv! ;) Och jag tror att man som modell hela tiden byter favoritbild, jag gör i alla fall det ;) Just nu är dock bilden längst ner i detta inlägget min favorit! ;)
Vilken fotograf som helst i hela världen..det finns jättemånga superbra. Men det hade nog varit lite status att ha blivit fotad av David Lachapelle ;) Han gör grymt coola och galna bilder.

Någon av er som undrar något annat? :) Fråga gärna på i detta inlägget i så fall! :)

10 svar på ”[ Svar på era frågor. ]

 1. Jaha, tänkte om det var något nytt jobb.

  (Jag menar det vore ju lite läskigt då du börjar fredagen den 13;)

  Men då kan du ju det där redan =) Hehe

 2. Ojsan det var ju några år. Då sitter det som en smäck då alltså;) Hihi

 3. haha, för egen del har det dock aldrig hänt något dåligt på en fredag 13:e, som tur är.

  Jackan btw var riktigt underbart snygg och skön, lite långa armar men det får man ta. Blir helt kanon en kall sommarkväll och på hösten, längtar tills jag kan använda den.

  Hehe fick en 10 pund check från Asos också idag för jag fyller år på torsdag, så vem vet kanske blir en till snygg jacka =)

 4. Det jobbiga är att båda har sina förtjänster som göra att jag har så sjukt svårt att välja =S Just nu lutar det åt att behålla den svarta, just pga som du sa, kragen på den grå.

 5. Ja, det var verkligen välbehövligt. Har bränt alldeles för mycket pengar senaste tiden… Ska försöka spara till semestern! Fast bara handla solskyddsfaktor för 11 dagar går ju på massor… Det är det värsta jag vet, lägga pengar på tråkiga men väldigt nödvändiga saker.

  Hoppas du får en bra vecka!

  Kraaam

 6. Ang bildretuschering: Skulle vara kanon kul att få greja med en bild på dig! Du kanske såg den jag gjorde på Nevnarien? Om inte o om du är intresserad ligger den under länken o 'bilder'. Synd de andra fotograferna är petiga på det :-D

 7. Håller verkligen med dig, jag som modell har skitsvårt för att välja en favorit. Brukar oftast favorisera bilder ur nya sessioner, men tyvärr tröttnar jag på mina pics ganska snabbt. Ser de ju nästan varje dag. :)

  Du valde en RIKTIGT SNYGG favoritbild förresten, måste säga att det är en av de verkligen bästa jag sett på dig.

  Och David LaChapelle är lätt den fotografen jag helst skulle fotas av också, tillsammans med Lithium Picnic ;)

 8. Ey! Du är ju en kollega! (: Men jag förstår att du tog uppehåll.. Gah! Vissa perioder undrar man ju vad faen man gett sig in på!

  Ska på Panduro idag och köpa lite ståltråd ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *