Tankar om: Karin Herzog essential mask beauty boost!

Tankar om: Karin Herzog essential mask beauty boost!

Jag har under en längre tid använt Karin Herzog Essential mask beauty boost en gång i veckan! Jag har skrivit om den tidigare också här. Jag har dragit mig lite för att skriva en recension om denna då jag tycker att jag skrev så mycket om den efter att jag använde den första gången och jag tycker fortfarande samma sak nämligen ;)

Som sagt första bilden är när jag precis applicerat denna ansiktsmask och några minuter senare så hade min hy absorberat upp jättemycket av produkten! Så jag har ju från första gången jag använde denna verkligen sett att den fungerar och att min hy tar upp produkten och att den verkligen arbetar på djupet! Jag har aldrig varit med om en ansiktsmask som arbetar på djupet tidigare där man verkligen ser att den gör det så jag tycker det är jättehäftigt!

Jag ser att den arbetar men jag ser inga jättestora skillnader i spegeln som jag gjorde med deras Camomille face cream som trollade bort mina porer. Halleluja till det ;) Och även Essential Mask ska göra så att porerna syns mindre och jag har då inte fått tillbaka dom än i alla fall :) Om det är Essential Mask eller ej är svårt att säga dock :)

Karin Herzog säger att masken är som ett ”face-lift” och det kanske är att ta i men jag känner mig väldigt fräsch i huden efter att ha använt denna :)

Efter att jag använde denna första gången så blev jag så galet glad och överraskad över hur masken arbetade och hur min hy kändes direkt efter användning och jag känner fortfarande precis samma sak! Så vill ni läsa mina första tankar och mer om produkten så läs jättegärna mitt tidigare inlägg här.

Det står på deras hemsida att man kan använda denna 1-3 gånger i veckan men jag har som sagt bara använt den 1 gång i veckan och jag har fortfarande massvis med produkt kvar efter 3 månader och då har jag använt den cirka 12 gånger än så länge! :) Gissar på att jag har 2-4 användningar kvar faktiskt :) Så den kostar lite men den räcker länge och jag ser att den går ned på djupet och jobbar på min hy :)

Karin Herzog Essential Mask Beauty Boost har blivit min ”skämma bort mig själv i badet” ansiktsmask ;)

9 svar på ”Tankar om: Karin Herzog essential mask beauty boost!

 1. ja fredagskvällen funkar för min del, har du mer inbokat på fredagen?
  Jag vet inte helt hur jag slutar på fredagen, men jag ska föröska komma ihåg och kolla upp det idag. Återkommer om det :)
  Har du några balla kläder vi kan använda?

 2. Haha nämen godmorgon då ;)

  Kan du inte ta en bild på dina långklänningar? Jag tror att det skulle kunna funka… har en sminkide, ska hitta nån bild som motsvarar iden, och skicka den till dig.

 3. den här har jag velat att du skulle ta upp igen.. nu är jag mer övertygad att jag ska ha den. :) trots att jag är lite sådär för priset så känns det som den är ett måste!

  jag tänkte fråga dig en sak också. Jag har just nu börjat använda BUS i ansiktet. Köpte lancome, också ganska dyr ändå men jag tyckte det kändes bäst av alla. Färgen blir fin men BUS täcker inte de små sakerna även om man får en fin nyans. Finns där något man kan göra för att täcka lite småfel i ansiktet? förutom då foundation. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *