Underbart väder och jag bara sover & sover!

Underbart väder och jag bara sover & sover!

Bilden tagen igår kväll strax innan jag la mig!

Underbart vackert väder ute man jag har faktiskt sovit till 14 tiden ungefär! Jikes! Sliten någon? Körde ju Sthlm tur & retur i fredags och kom hem runt 3, vaknade såklart halv 8 sen och kunde inte somna om utan mådde så galet dåligt vilket resulterade i att jag inte kunde äta heller…tillslut bet jag ihop och snyggade till mig eftersom Bloggfest i Falun stod på schemat och det var nog precis vad jag behövde för att glömma alla tråkigheter och faktiskt må bra!

Det var verkligen behövligt att träffa lite vänner & bekanta och för första gången på jättelänge så kände jag mig faktiskt snygg! <3 Bara den känslan! Att faktiskt känna sig nöjd ”för en gångs skull” var välbehövligt om något.

Linn & Anna hade gjort ett kanonjobb med årets bloggfest i Falun och jag är så glad att jag hade Maria & Maria med mig i bilen så det gick faktiskt riktigt bra att köra Falun tur & retur! Kom hem strax innan 2 någon gång och hade lyckorus med att kika igenom goodiebagen! Ni kommer bli sååååå avis ;)

Nykter helg för min del och det har enbart stått en massa roligheter på schemat som jag kunnat ta del av tack vare att jag faktiskt bloggar! <3 Bloggers have more fun! ;)

Så just nu är jag väldigt glad och tacksam över min helg! :)

Bilder från bloggfesten får ni dock vänta lite på, känner att jag måste vakna till liv och faktiskt försöka ta del av lite sol innan den går ner helt och hållet ;)

6 svar på ”Underbart väder och jag bara sover & sover!

  1. Jätteglad att jag fick haka på <3 Kändes verkligen som julafton gånger 5 att checka alla grejerna i natt. Väckte stackars Mange jag *haha*

  2. Haha ja jag är helt slut men skitroligt hade jag. Nu ska jag vila lite sen blogga om kvällen. MEN. Jag har ju bara skitkassa Iphonebilder och ingen har ju lagt upp någon än. Aaaargh! ;-D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *