Posted by Wysteriia maj - 6 - 2011 11:28 57 COMMENTS

Denna gången har du chansen att vinna detta kit med 5 olika makeupborstar från e.l.f till ett värde av cirka 200kr!

Om Mineral 5pc bamboo brush Set: Dessa antibakteriella Taklon borstar är 100% grymhets fria, lyxigt mjuk och kan användas med våt eller torr produkt. Den har ett naturligt och hållbart bambu handtag som passar ergonomiskt i handen. Den återvunna hylsan är miljövänlig för skuld fri skönhet.

För att delta i tävlingen så svara på följande frågor:

1. Under vilken kategori på e.l.f´s hemsida ligger dessa borstar? Eyes, lips, face, nails, mineral, studio, elements, make up brushes eller tools? svaret hittar ni på e.l.f´s hemsida genom att kolla igenom kategorierna! ;)

2. motivera varför du vill få detta kit hemskickat!

Tävlingen avslutas lördagen den 14:e maj kl 09.00! Och jag kommer inte godkänna era kommentarer förrän då så ni inte ska kunna se varandras svar ;) Lycka till allihopa!

Vinsten skickas ut av e.l.f och ett stort tack för att ni ville hålla denna tävling i min blogg!

Tags : , Tävlingar.

57 Kommentarer till 'Vinn: Mineral 5pc Bamboo Brush Set från e.l.f'

 1. Maria S skriver:

  1. På mineral
  2. Jag vill vinna för att mitt utbud av make up borstar suger fett ;D

 2. Sandrine skriver:

  Åh, jag vill! :D 1. Dom ligger under kategorin mineral :) 2. Jag tycker att jag förtjänar ett eget penselset då jag de senaste året skamlöst har snyltat på mammas, haha :)

 3. Kinn skriver:

  Jag skulle verkligen behöva nya borstar för de två senaste jag köpte gick av! å då inte för att jag har gjort något för att de skulle hända. :( Löjligt less på dålig kvalité på borstar.

  Svar: Borstarna ligger under kategorin Mineral.

  Håller tummarna nu! :)

 4. Alice skriver:

  Hej Wysteriia!
  Jag ska självklart börja med att fjäska lite och säga att jag tycker jättemycket om din blogg och läser den varje dag :)

  Mineral 5pc Bamboo Brush Set ligger såklart under MINERAL.
  Jag vil få dessa borstar för att jag alldeles nyligen började intressera mig för make-up. Innan har jag nöjt mig med lite mascara och läppglans men nu vill jag börja experimentera med ögonskuggor, rouge och läppfärger!
  Problemet är att just på ögonskuggsfronten så har jag själva ögonskuggorna, men inte så många bra borstar. De jag har är min mammas gamla och strån åker ur borstarna hela tiden. Jag har inte jättemycket pengar att spendera på just borstar och dessa fem här uppe verkar som ett riktigt bra sätt att starta upp min samling på!

  Tack så jättemycket för chansen!
  MVH Alice

 5. Millan skriver:

  Mineral -> Brushes and tools!

  Har en emotionellt jobbig månad och tror att dessa fina bortstar skulle lysa upp i mörkret! Kan också lova att lämna en recension när jag testat dem!

 6. 1. Mineral

  2. Jag har köpt mineralsmink i puderform men har inga bra borstar. Använder nu vassa/hårda borstar från H&M som river min känsliga hud och som ger en väldigt ojämn och dålig applicering. Skulle vara väldigt roligt att få hem dessa så att jag skulle kunna göra finare sminkningar till bloggen med hjälp av dem.

  Tack och hej!

 7. Honi skriver:

  1. Det visste jag faktiskt utan att kika, dom ligger under Mineral ;)
  2. För att jag är nyfiken i en strut och är sugen på att testa dessa borstar och se hur dom jämförs med f.ex studioborstarna och dom vanliga borstarna från E.L.F.

 8. Alma skriver:

  ligger under kategorin Mineral.
  Har velat prova detta kit så sjukt himla länge men glömmer alltid av att köpa det när man hela tiden måste prioritera annat. Så nu hoppas jag på vinst =)

  kram

 9. Anna skriver:

  Kul med en tävling! :D

  1. Borstarna ligger under ”mineral”-kategorin på deras hemsida.

  2. Jag tycker att jag borde få dessa hemskickade eftersom jag nyligen började utbilda mig till make up-artist och dessa borstar är underbara! Bra borstar behöver man alltid och dessa känns även bra för samvetet med dessa. :) Pick me! Pick me!

 10. Josefine dL skriver:

  1. Mineral

  2. Jag vill få detta kit hemskickad då jag precis beställt hem mineral smink ifrån Tikei efter att du talat så gott om det märket! Behöver bota min orena hy :)

 11. Tessie Mattsson skriver:

  Dom ligger under fliken ”mineral” och anledningen till att just JAG ska tilldelas detta fabulösa kit är för att min familj har levt på exixtensminimum de senaste fem månaderna av diverse olika puckade regler här i samhället. Jag har inte kunnat unna mig saker till mig själv överhuvudtaget under denna tid, och de få slantar som om möjligt blivit över har gått till min dotter (kläder, skor osv). Jag kanske låter bitter och det försöker jag inte vara för det kunde alltid vara värre, och det börjar ljusna sakta men säkert, men jag skulle bli väldigt väldigt glad om jag fick detta kit som en liten bonus för mig själv för en gångs skull :)

 12. Elin Lindström skriver:

  1. De ligger i kategorin Minerals
  2. Jag vill få detta kit hemskickat eftersom jag är i stort behov av nya penslar och tycker att e.l.f. har bland de bästa!

  Elin

 13. Carina skriver:

  1. De ligger under kategorin: Mineral
  2. Det finns säkert en massa bra motiveringar som är inlagda redan :) Min motivering är rak och enkel: Jag behöver helt enkelt sminkborstar, har knappt några alls. Har upptäckt att man faktiskt behöver några olika typer av sminkpenslar för att enkelt få till en snygg ögonmakeup.

 14. Nina skriver:

  Hej Borstarna ligger under Mineral brushes and tools http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~210.htm

  Jag behöver vinna dessa för att min söta dotter har andvänt mina till att leka sminkskola med så det är inte fullt funktionsdugliga längre=(

 15. cia skriver:

  Ligger under ”mineral”-kategorin. Jag vill vinna pga att jag tycker det är svårt att veta vilka borstar som är bra (har åkt på både ”nitlotter och vinster” när jag köpt penslar) och jag utgår ifrån att du skulle bara lotta ut bra borstar! =D

  Ha de bra!

 16. Diman Dilir skriver:

  Svar: Brushes såklart :)

  Motivering: Jag har en borste och använder den till allt, puder,rosh,foundaton..och jag tror inte alls att det är speciellt bra för huden. :)

  Håller tummarna. Kram :)

 17. patricia skriver:

  De ligger under kategorin mineral, när man går in där så ligger de i brushes & tools.

  Varför jag vill vinna är för att jag vill bli en makeup artist/fotograf i framtiden. Det är min dröm, jag ska gå i media linjen nu i gymnasiet och sedan tror jag går på nån makeup skola för att lära mig inom makeup.
  Jag vill utveckla mina kunskaper i makeup, och bli mkt bättre i det.
  Och även bli bättre i fotografi.

 18. Johanna skriver:

  1.De ligger under kategorin MINERAL och heter Mineral 5pc Bamboo Brush Set.
  2. Jag vill få detta kit hemskickat då jag bestämde mig för att köpa bra smink( med andra ord lägga ner lite extra pengar på det) och börja ta hand om min hud (den blir ju inte yngre). Sagt och gjort, men som mammaledig tar det lite längre tid än vanligt att spara ihop till detta ”lyx” och när jag nu har grejerna hemma så har jag inget att applicera med! Hur tänkte jag egentligen kan man ju undra? Så nu ligger sminket i sin låda och väntar på att jag ska ha råd att köpa borstar. Med detta skulle sminket hamna i ansiktet betydligt fortare och jag skulle känna mig snygg och fräsch igen!

 19. Lena skriver:

  Hej :-) Jag tror att borstarna finns under Makeup brushes.
  Jag har precis suttit modell hos Siljansbackens Makeupskola och känner mig otroligt inspirerad :-) De här borstarna är precis vad jag skulle behöva!

 20. Stephanie skriver:

  Svar: Under Mineral och Brushes and Tools :)

  Jag skulle vilja vinna dem för att jag nyligen börjat intressera mig för smink och tycka det är kul. Tidigare var jag vara mascara-och-läppglans-tjej men nu, sakta men säkert, börjar jag inse det roliga med smink och då är bra borstar a och o!

 21. Birgitta skriver:

  1. Mineral

  2. Jag äger inga makeupborstar alls så det skulle vara kul att få dessa hemskickade.

 22. Sara skriver:

  Jag är med.
  1, Under kategorin Mineral
  2, Anledning till varför jag vill vinna detta är för jag aldrig ägt några smink borstar
  förutom en stor puder borste som nu haft ett ganska bra tag. När jag lägger ögonskugga och sånt brukar jag
  lägga med mina fingrar haha för varje gång jag köpt ögonskyggsborste har dom gått sönder så är trött på det
  och har inte så värst mycket pengar så kan inte lägga ner så mycket pengar på borstar och så
  Därför skulle jag vilja slippa detta klet och kladd och ha ett par orendlitga borstar när jag sminkar mig!
  Kram!

 23. care69 skriver:

  Jag är gärna med för jag är i desperat behov av nya borstar då jag har billiga borstar nu som släpper strån varje dag. Inte kul…
  Man hittar borstarna under Mineral (- brushes and tools).

  Har länkat.
  http://care69.blogspot.com/2011/05/13-maj-vinn-mineral-5pc-bamboo-brush.html

 24. Vifsla skriver:

  1:Mineral

  2:Behöver och behöver, jag VILL ha dem! Jag MÅSTE få dem, jag kan inte sluta titta på dem, jag vill SLICKA PÅ DEM!!! GE MEJ!!!

 25. anna skriver:

  dom ligger under mineral och jag skulle vilja vinna eftersom jag läst jättemycket bra om dom här borstarna och att dom är 1005 grymhetsfria är ju kanon!!!

 26. Carola L skriver:

  Svar: Mineral

  Jag skulle vilja ha detta så jag kunde ge det till min dotter – jag tycker att det är viktigt med bra produkter och dessa tror jag är toppenfina!

  länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2011/may/mineral-5pc-bamboo-brush-set-fran-elf.html

 27. Cilla skriver:

  1. Mineral!

  2. Grymhetsfria, antibakteriella och hållbara – de verkar perfekta! Jag har varken concealer- eller eyelinerborste och min frans-&brynborste har knäckts. Det vore därför en dröm att vinna detta kit så att jag kan lägga en mer professionell (och skuldfri) makeup!

 28. Idun skriver:

  1. De ligger under mineral :)
  2. Jag skulle bli superlycklig då jag faktiskt tänkt gå över till mineralsmink för jag har märkt att min hud och mina ögon reagerar på vanligt smink. Kostar ju lite att kasta sitt gamla smink och köpa helt nytt så lite hjälp på traven med borstar vore ju fabulous :)

 29. Borstarna finns under kategorin ”mineral”.

  Jag skulle vilja vinna detta kit för att jag behöver i stort sett allihopa. Kanske inte ögonbrynskammen, men de andra. Sen så har jag länge velat ha en bra rouge/puder borste och lite större ögonskuggsborstar. Så detta hade varit perfekt. :D

 30. Julia skriver:

  Hejsan! :D
  Borstarna ligger under kategorin ”mineral” och sedan klickar man sig vidare till ”brushes and tools” och där finns dom!

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna dessa borstar för att jag har väldigt känslig hud och använder endast mineralfondatation, men eftersom pluggar på gymnasiet och bor i en egen lägenhet så därför finns det inte mycket pengar alls kvar till kläder, smink osv.. Så just nu använder jag vanliga penslar, alltså sånna man målar med, och jag kan inte påstå att resultatet blir bra… :( Så nu när studenten med bal osv kommer så vet jag inte riktigt hur jag ska ha råd med allt för jag skulle verkligen vilja vara fin på denna stora dag.
  /Julia

 31. helena skriver:

  Jag är gärna med :)
  1. under kategorin Mineral!
  2. jag älskar att sminka ögon! Sudda ut kajal och ögonskugga och sånt. Och jag vill gärna bli lite bra på det med (för det kan jag inte riktigt påstå att jag är) så det här kitet skulle sitta finfint :)

  har länkat: http://hellavixx.devote.se/blogs/9818836/5-olika-makeupborstar-fraan-e-l-f.htm

  kram Helena :)

 32. Anna L skriver:

  Svaret är mineral. Vill vinna eftersom jag absolut inte har några borstar till mitt smink vilket gör att min sminkning inte blir så där superfin…
  Har tipsat http://annastipsblogg.blogspot.com/2011/05/makeupborstar.html

 33. nettan skriver:

  De ligger under kategorin mineral. Jag har just nu mycket dåligt med smink och jag skulle gärna vilja lära mig! Det kräver bra redskap, därför skulle jag jättegärna vinna make-upborstarna!

 34. Ida skriver:

  1. Den ligger under kategorin MINERAL.

  2. Varför jag vill ha detta kit? Jo, för att jag har varit nyfiken på att testa E.L.F:s produkter – speciellt borstar – väldigt länge, men sen när det kommer till kritan och jag tänker att jag skall beställa, så kan jag inte välja i vilken ända jag skall börja testa och det hela blir alldeles för överväldigande. Trots att jag sminkat mig enda sedan tonåren så har jag först det senaste året börjat lära mig hur viktigt det är att ha kvalité på både produkter och verktyg. Så jag har inte många bra borstar i min samling så detta skulle verkligen behöves för att ”vidga vyerna” i den!

 35. Michan skriver:

  Borstarna ligger under kategori Mineral->Brushes and Tools.
  Jag vill gärna vinna borstarna för jag har precis slutat använda smink och borstar som testats på djur, eller hår från djur.
  Jag är noga med att alltid köpa ekologiskt och kravmärkt, jag källsorterar och jag promenerar istället för att åka bil.
  Jag är väldigt miljömedveten. Bambu växer fort och därmed inte påverkar miljön lika mycket som många andra trädsorter.
  Så dessa borstar hade passat perfekt i min sminklåda. :)

 36. Agnes skriver:

  Hej! :) Roligt med en tävling, jag är självklart med. Borstarna hittade jag i kategorin ”Mineral”. Jag skulle verkligen behöva byta ut mina sminkborstar, därför skulle jag väldigt gärna vilja vinna detta kitet. Tycker att det är jätte bra att de är miljövänliga, vi måste ta hand om vår planet. Jag har aldrig testat detta märket förut men är väldigt nyfiken. Kram Agnes

 37. Julia skriver:

  Mineral. För att jag vill ha det men vi har inte råd och jag behöver verkligen sånna. :)

 38. Natalie - skriver:

  Borstarna ligger under kateogrin Mineral :)

  Har alltid velat testa dessa borstarna och jag skulle behöva en förnying bland mina :)

 39. 1: Mineral
  2: Jag har ganska precis blivit mamma för första gången och när jag väl hinner sminka mig så åker alltid min gamla smutsiga borste från -07 fram. Lägger nästan aldrig pengar på mig själv och känner inte att jag har pengarna till nya borstar heller. Så hade varit så roligt med nya borstar och inte bara ha en, kommer bli kul att lägga makeupen i framtiden isåfall…

 40. 1. Mineral.
  2. Jag vill vinna eftersom jag ofta blir kladdig om man ska hålla på med fingrarna med foundation och sånt (vem blir inte det?) och det är väldigt jobbigt, för det första för att jag hatar kladd och för det andra eftersom jag har en dotter som helt plötsligt kanske vill bli upplyft, och då måste jag först springa och tvätta händerna för att inte kladda ner henne med massa smink, inte så smidigt! Hoppas på vinst. :)

  anjahakanson@hotmail.com

 41. Camilla skriver:

  Hej! borstarna ligger under kategorien; brushes and tools
  Jag skulle jättegärna vilja vinna tävlingen eftersom jag behöver nya make up borstar och det skulle vara jättekul att få prova just dem här. Något riktigt märke liksom.
  Jag läser din blogg dagligen och tycker den är jättebra. Det jag gillar mest med din blogg är dina tips, och när du har testat produkter och recenserar dem. Jag gillar också att du lägger in bilder i dina inlägg, helst på hur du har sminkat dig och vad du har haft för kläder den dagen. Det blir så mycket roligare då! =) Ha det bra! / Älvdaling

 42. Sofie L skriver:

  1. Borstarna ligger under kategori mineral

  2. Det är inte ofta jag har använt mig av makeupborstar pga alla bakterier som frodas i dem som kan skada min känsliga hud. Detta är ett perfekt tillfälle att börja använda flitigt med anledning att dessa borstar är antibakeriella. Ser mycket fräscht ut och jag skulle inte tacka nej till att börja göra mig vacker med dessa fina makeupborstar.

  MVH
  Sofie

  http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/2011/may/13-maj-makeupborstar-fran-elf.html

 43. Sandra skriver:

  Hej! Jag deltar gärna i tävlingen =)
  Svar: under kategorin ”mineral”.

  Jag vill vinna för att jag har använt samma sminkborstar, pinsamt nog, så länge jag kan minnas. Ibland lossnar penseln från själva pinnen men jag brukar alltid få dit det igen på något sätt. Det borde verkligen vara hög tid på att införskaffa mig ett nytt set med borstar, men det känns så onödigt att sätta ut pengar på sminkprodukter.

 44. Cindy skriver:

  Svar: I kategorin mineral -> brushes and tools.

  Just nu så delar jag och min syrra på olika penslar, men det är hon så har dem hos sig och om jag vill låna så måste jag fråga innan. Om min familj skulle haft lite mer pengar skulle jag naturligtvis köpa ett kit med olika penslar.

 45. Jenny skriver:

  Dom ligger under kategorin mineral :)

  Varför jag borde vinna, jo det är så att jag har ABSOLUT noll koll på vilka borstar man egentligen borde använda. Har en massa skräp borstar som bara faller isär och går sönder. Därför skulle det vara hemskt roligt att få något sånt här och prova hur det egentligen ska vara :)

 46. […] är sista dagen att delta i tävlingen  om detta set med makeupborstar! Klicka här för att delta :) Tags : , […]

 47. Lotta skriver:

  Hej! Man går in och kollar på ”mineral”, sedan ”brushes and tools”, skrollar sedan ner till ”mineral 5pc bambo brush set”.

  Hade varit roligt att vinna, för jag har nästan inga borstar! Är inte så avancerad när jag målar mig, men det hade varit kul att testa att bli lite mer ”proffsig”. Det blir säkert mycket snyggare!

  Ha en trevlig helg!

 48. johanna skriver:

  1. de ligger under mineral

  2. jag har beställt smink från e.l.f flera gånger, men varje gång blir borstarna bortprioriterade till förmån för någon rolig ögonskugga, ett extra nagellack, eller ännu ett läppglans. nu använder jag fingrarna väldigt mycket när jag applicerar smink, och det ser ju inte så proffsigt ut.. så jag är verkligen i stort behov av några ordentliga borstar! =)

 49. Kashaya skriver:

  1. Mineral
  2. Vore en trevlig 30-års present till mig själv.=)

 50. Joulin skriver:

  1. Den ligger under kategorin ”mineral”

  2. Min motivering…
  Jag älskar smink! Men jag vet inte riktigt vad jag ska använda för saker, och min pappa förstår sig inte på varför jag ska sminka mig så jag får inga pengar till det. Och jag har inte rätt grejer till att få det bra, så jag vill verkligen vinna!

 51. ingrita skriver:

  borstarna finns under mineral på elf, jag vill ha borstarna för ja
  det behöver man alltid. bra borstar får man inte för lite av! :-)

 52. […] Tävla här […]

 53. Madde Nylander skriver:

  1.mineral, 2. Jag vill gärna få borstarna då jag nu försöker rycka upp mig och bli fräschare och piggare efter 2 graviditeter. Som mamma till 2 barn under 2 år så behöver jag lite make-up för att se någorlunda pigg ut. Det blir så mycket enklare att lägga snygg make-up med bra borstar :-)

 54. Jenny B skriver:

  Borstarna finns att hitta under kategorin mineral, varför ska jag vinna då? Jo det är så att jag håller på att utbilda mig till makeup artist vid makeupstudion i Borlänge. Och även fast man får flera bra borstar och penslar i och med kursen är det alltid roligt att få prova nya produkter från olika märken och nu när jag pluggar har jag inte tid att jobba vid sidan av och därför inga pengar alls att kunna köpa just sådana här saker.

 55. Joie skriver:

  Dom ligger under kategorin ‘mineral’.

  Jag vill vinna för att jag verkligen behöver nya sminkborstar!

  Kram!

 56. Johana skriver:

  fan vilken cool header!

Leave a Reply

CommentLuv badge