Julklappstips: för henne!

Julklappstips: för henne!

En julklapp som kanske passar bästa vännen, lillasyster eller dotter! 24 skuggor + en flytande multiglimrande eyeliner! Jag vet att jag hade blivit glad om jag fått denna under granen iaf ;) Kul att ha i jobbet (jag är makeupartist). Den kostar enbart 220kr och ni hittar den HÄR.

21 svar på ”Julklappstips: för henne!

 1. tack.

  känner jag mig själv rätt så är jag snart tillbaka med kameran i handen och leendet i högsta hugg. Dock måste jag få ordning på mitt liv, återfå glädjen och passionen – istället för att sopa alla problem under mattan och fokusera på foto och blogg. Måste sätta mig själv först.

  Nådde botten idag – så nu kan det väl egentligen inte bli mer än bättre? I hope.

  kram

 2. Mjo.. det funkar väl. Det är väl bättre nu än vad det har varit den senaste månaden men det är väl tack vare det läkaren gav mig antar jag.. Men ska skriva in mig här i Norge nu så får vi se om jag får nån att snacka med här istället eftersom inte läkaren i Sverige var så villig att hjälpa mig.. Men det är rätt skönt att vara tillbaka i Norge faktiskt :)

  Hur mår du själv då?

 3. Hehe ja vi får väl hoppas på att dem är det ;) Det återstår att se antar jag :)

  Jaa.. det är ju inte det lättaste utan pengar heller ju.. Det begränsar en hel del! Vad gulligt av din pappa att tanka bilen åt dig! =) Skönt att ha lite jobb kring den tiden då för då får du ju lite ob tider antar jag?

 4. Ah men det är ju alltid nånting det ju ;) En annan måste jobba mellandagarna som det ser ut nu och det är tre dagar vi har öppet. Så det är bara att åka från Sverige den 27:e igen. Tycker synd om barnen som blir skickade dit under julen..

  Tror jag ska försöka sova nu.. kan ju alltid prova..!

  Sov så gott vännen!

 5. jaa, men det är för att jag fått dispans från släkt och vänner, jag har rätt hög hyra och får ju tyvärr inte mkt pengar som student, så jag ska bara köpa julklappar till de som är barn :P men jag är lite busig så jag ska göra hemmagjorda julkort till mor och far där det ska stå bland annat att mor ska få en barnfri helg, ska ha lillebror hemma hos mig :) och pappa ska ha en kattfri helg :)(han har ju inga barn hemma) tihi :P smart va? :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *