Lycka i postlådan: Sonya Flawless Master Brush Collection!

Lycka i postlådan: Sonya Flawless Master Brush Collection!

_MG_2602 _MG_2609Alltså jag älskar när det dyker upp pressutskick som jag inte vet är på väg! Som detta borstset från ”flawless by Sonya” som verkligen innehåller alla borstar du kan tänkas behöva när du lägger en makeup och det till det sjukt låga priset 449sek hos foreverliving.se! Borstarna kommer i en liten necessär som man även kan vika ner som borsthållare (lärde mig precis det via hemsidan, haha!)

Borstarna är supermjuka och behagliga och jag jublar alltid över snedskurna penslar eftersom det är något jag använder dagligen till mina bryn och jag tycker det kan vara klurigt att hitta snedskurna som funkar bra till detta – det gör den här! Den har inte för långa strån så den blir inte för mjuk vilket många kan vara, love it :)

Det man får med i setet är: Puderborste, Rougeborste, Foundationborste, Concealerborste, Läppensel, Eyelinerborste (den snedskurna som jag använder till brynen), creaseborste, ögonskuggsborste, smudgerborste och ögonbrynsborste/kam (en borste jag typ aldrig använder och när jag gör det är det för att separera fransar som klumpat sig :P).

Bra startkit om man behöver det mesta i borstväg och att dom är lila tycker jag bara är ett litet plus i kanten ;) ♥

 

2 svar på ”Lycka i postlådan: Sonya Flawless Master Brush Collection!

    1. Nu har jag hunnit prova dom lite och dom är riktigt bra! Gillar puder, rouge och ögonskuggsborstarna väldigt mycket, enkla att jobba med :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *