Recension: e.l.f mineral infused face primer.

Recension: e.l.f mineral infused face primer.

Om produkten: Transform your face into a flawless and smooth canvas with the mineral Infused Face Primer. Developed to combat excess oil, flaky dryness, enlarged pores and fine lines to result in a natural and youthful looking radiance. This clear multipurpose skin primer will prepare your skin so makeup goes on evenly for a lasting finish.

Min åsikt om produkten: Den känns verkligen underbar mot huden, den minimerar mina fina linjer och jag kände på en gång att denna kommer nog faktiskt bli lite av en favorit! Det räcker gott och väl att använda en ”pump” till hela ansiktet. Det som är riktigt negativt dock är att jag har inte ens hunnit använda denna produkt dagligen i en månad innan den börjat ta slut! Gjorde beställningen 20 November och fick kanske hem den runt 25:e November? Eller rättare sagt det är produkt kvar i behållaren men det går inte att pumpa upp den utan jag måste försöka peta upp den ur flaskan! Så behållaren som är väldigt fin att vila ögat på är tyvärr ingen höjdare. Denna ska innehålla 14 ML om jag läser rätt på deras hemsida vilket innebär att den ska innehålla lika mycket som den senaste primern jag testade från glominerals. Skillnaden är att den från glominerals testade jag mycket längre och jag har produkt kvar medan denna från e.l.f börjar tryta redan efter knappt 3 veckors nästan (sminkar mig inte dagligen) daglig användning.

Denna primer är verkligen helt underbar så jag blev lite ledsen när jag insåg hur fort den tagit slut till mig! Jag kommer klicka hem denna igen men då testa att inte pumpa upp produkten alls utan skruva av locket på behållaren och ta en mindre mängd för jag behöver inte en hel ”pump” av produkt till mitt ansikte och jag misstänker att det är därför den tagit slut så otroligt snabbt. Som sagt denna innehåller lika mycket som glominerals (om jag läser av det hela rätt) och den är väldigt dryg så jag misstänker att det är behållaren som är boven. (Får återkomma om det när jag köpt en ny) Läst runt lite på recensioner och kan inte se någon annan som upplevt att den tagit slut snabbt heller men jag blev lite smått chockad då jag för 2 dagar sedan inte kunde pumpa fram mer produkt!

Så jag ger innehållet tummen upp (kommer klicka hem den igen) och själva behållaren tummen ner! ;) (då jag tror att det är pga av mängden som pumpen pumpar upp som gjort att den tagit slut så snabbt åt mig!)

Ni hittar produkten HÄR.

13 svar på ”Recension: e.l.f mineral infused face primer.

 1. Upplever detsamma som du om primern. Är jättebesviken på att den tar slut så jäkla fort, det kommer alldeles för mycket av produkten vid ett pump. Har faktiskt fört över primern i en lite burk. Finns massor kvar i flaskan men som inte vill komma upp när man pumpar, vilket jag tycker är urdumt. Varför inte ha den i tubform?? I långa längden så är den ju inte alls dryg, om man nu måste köpa en ny varje månad.
  Annars så är produkten super härlig mot huden, och bra på alla sätt.

 2. Har köpt hem MAC:s Prep+prime och tycker den verkar helt ok. Har inte använt den så länge så jag vill testa den lite mer. Avvaktar med att köpa hem Elf:s tills jag vet hur MAC:s är. Men helt klart var det ju skillnad på pris…. men ska Elf:s vara så odryg i sin pump så blir ju den alldeles för dyr.

  Tror fasen jag ska skriva till elf och påpeka detta. Kanske fler kan göra det och att de till slut ändrar den till tub ;)

 3. Går inte det att göra ett lätt… lätt tryck på pumpen så att du får ut lagom mängd? Skrev idag om en pumpflaska som var riktigt bra, den flaskan går det att pumpa väldigt lätt med, så att jag får ut en liten mängd av ögonserumet.

 4. Håller med fullständigt! Är bara mängden som jag anser är negativt för själva produkten i sig är kanon!

 5. Jag märkte också att den tog slut väldigt fort:( Och det dåliga är ju att man kan inte trycka försiktigt för att få mindre. Men det är väl det enda negativa.

 6. Jag trodde också att den tog slut sjukt fort då jag inte fick ut nånting från den men då jag öppnade flaskan så va typ allt i toppen på den.. så prova skaka ner allt :)

 7. lilija.com brukar skriva om elfprodukter och hon skrev förr också att den tog slut fort, eller i en videoblogg kanske det var hon sa det.. Jag funderar också på att beställa den men ville veta om den verkligen bara håller några veckor eller hur det var :)

 8. När du tar upp det sista ur pumpflaskan, vad använder du för redskap då? Och applicerar du primern med fingrarna eller hu gör du?

  1. Svar: Jag tar upp det sista genom att skruva av korken och fiska upp det med slangen som sitter där i. Jag får såklart inte upp ALLT men väldigt mycket av innehållet trots allt genom att fiska upp det med slangen som är i behållaren. Skruva upp den så förstår du hur jag menar :) Jag applicerar alltid primer med fingrarna! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *