Posted by Wysteriia januari - 15 - 2015 23:08 7 COMMENTS

Untitled-1-1Untitled-1 Untitled-11

Här kommer ett litet smakprov på Daisy Beauty Expo! Detta är helt klart det bästa eventet/mässan som jag har varit på! Intressanta utställare och alla var så hjälpsamma och trevliga i alla montrar och stämningen gott folk, stämningen! ♥ Allt var på topp! Känner mig galet bortskämd och tacksam som fick uppleva Daisy Beauty Expo 2015! Jag hoppas det blir Dausy Beuaty Expo 2016 också och att jag blir bjuden….haha!

Jag har fått ett prov på min första beautyprodukt från Elizabeth Arden (ursnyggt lipgloss), Insett att jag älskar Eight Hour Cream Lip Protector från Elizabeth Arden, Fått lära mig mer på intressanta föreläsningar från bland annat Medik8, Ren och Dermalogica! Fått med mig prover hem på så intressant hudvård att jag sliter håret av mig då jag inte kan bestämma mig för vad jag ska testa först, Klämt och känt på ett flertal produkter från Bliss som jag känner att jag bara måste prova, Blivit galet nyfiken på Diors senaste foundation samt insett att jag troligtvis behöver (måste ha) deras löspuder och jag har fortfarande sjukt snygga naglar!

Jag har fått med mig så mycket prover och när jag gick igenom alla påsar så kände jag verkligen att nästan tametusan allting kändes som något jag måste testa och recensera! Mycket tack vare att många utställare på plats så generöst lät en välja produkt/nyans själv = man får prova något som känns intressant för en själv och får en nyans man vill ha! Underbart!

Tack Daisy Beauty för att jag återigen fick vara med om något som gav mig världens lyckorus!! ♥

Tags : , , , , , , , Bloggevent

7 Kommentarer till 'Daisy Beauty Expo 2015'

 1. Nageldraken skriver:

  Det låter som att det var en toppenmässa! Jag får kanske börja skriva om annat än naglar då och då så jag har en chans att bli inbjuden… :-P
  Nageldraken recently posted…Darling Diva The ShapeshifterMy Profile

  1. Wysteriia skriver:

   Det är ju flera nagelbloggar som var på plats så ;)

 2. cultureofmakeup skriver:

  Vad många fina bilder du tog! Själv var jag så hänförd av allt att jag knappt kom mig för med att fota! Orutinerat, haha!
  cultureofmakeup recently posted…DB Expo genom InstagramMy Profile

  1. Wysteriia skriver:

   Nej men tack så mycket :D Extremt klurigt ljus vid ett flertal utställare dock :( Men om man glömmer bort att fota så hinner man i alla fall SE mer än vad man gör när man har kameran i ansiktet hela tiden ;)

 3. […] Daisy Beauty Expo så fick jag välja själv vad jag ville testa från Björn Axén (älskar sånt!) och med lite […]

 4. […] Daisy Beauty Expo 2015 så fanns L’Occitane och inom L’ Occitane ”gruppen” så hittar vi Melvita […]

 5. […] Daisy Beauty Expo 2015 så var jag på en föreläsning och jag minns att dessa två nämndes och att dom passade bra till […]

Leave a Reply

CommentLuv badge