Filmkaraktär.

Filmkaraktär.

Idag har vi haft ”filmkaraktär” på skolan och min karaktär (bilden till vänster) är Malin snart 15 (karaktären alltså, inte modellen ;P) år som har flyttat från fosterhem till fosterhem och som längtar efter att fylla 18 så hon kan få börja ta hand om sig själv istället. Nu syns det inte så bra på denna bilden men eftersom hon ”bara” är 15 så har jag lagt skuggan kantigt, samt läpparna är lite kantiga och rougen ligger fel :)

På bilden till höger så har jag sminkat om henne så hon skulle våga gå utanför dörren ;) Har lagt en ”clean beauty” och jag tycker själv hon passade jättebra i det :)

Känner mig nöjd med dagens sminkningar trots att rougen på clean beauty var svår att lägga idag. Jag tror hon ville vara modell igen också vilket är hur bra som helst! :) Det ser jag framemot :)

9 svar på ”Filmkaraktär.

  1. Svar: Det förstår jag! :)
    En tjej i min klass (vi gjorde det i ettan, jag hoppade av i tvåan i höstas och ska hoppa in i samhäll i höst, då blir det tvåan igen, så har haft ett typ ledigt år men pluggat lite då och då + praktik på willys samt förskola) gjorde en penna som stack ut ur handen och hon fick det verkligen att se äkta ut! Bilder finns i arkiv april/maj 2008 om du har lust att se :)

  2. Man får se om man kan och vill då =) Jag tittar nog för mycket emellanåt. Det är lätt att man blir lite tv-tittandes då man är mammaledig. Men jag försöker att inte titta för mycket ändå

  3. coolt :)
    vet du. jag drömde om dig… helt galet!!!!!
    det var en mardröm… vi flydde från monster och massa skit. freakyyy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *