Posted by Wysteriia maj - 24 - 2013 0:01 4 COMMENTS

Jag lackade naglarna igår och när jag vaknade idag så såg lacket verkligen ut som en ”beautiful disaster”…ja alltså om man nu gillar att ha avtryck från sängkläderna i nagellacket! I hate that! Försökte rädda det hela med att applicera ett till lager ovanpå men som ni ser på bilderna så gick det väl sådär! ;) Saken är den att jag lackade naglarna långt innan jag gick och la mig så att vakna och ha förstört naglarna kändes väldigt )()&)&/%& måste jag väl erkänna. Jag hade inte lackat med något topplack, vet inte om det hade gjort någon skillnad?

Hur som haver så ser ni ju nyansen och det underbara skimret som Beautiful Disaster innehåller! Dock känner jag som att man sett deta lacket tidigare så även om jag älskar lila lack så blev jag inte stormförälskad i detta! Beautiful Disaster ingår i Mash Up kollektionen som finns i butik redan och online hittar ni det bland annat hos eleven.se (annonslänk) för 135kr.

Lacket känns inte som något nytt för mig, vad tycker du om Beautiful Disaster?

Tags : , Naglar/Händer

4 Kommentarer till 'Orly Beautiful Disaster från Mash up kollektionen!'

  1. Du har nog rätt i att det inte är någon unik färg, men den är fin. :-)

  2. AnnaKaize skriver:

    Jag älskar ju lila lack så jag vill ha det här :)

  3. Anna skriver:

    Tycker också att jag känner igen nyansen (och då är ju jag ganska ny inom sånt här) men den är snygg…. Och lila :P (fortfarande insnöad på lila)

  4. kerstin skriver:

    Nyansen har man sett förr, men det tycker jag inte gör så mycket, för det ser väldigt fint ut :)

Leave a Reply

CommentLuv badge